Apple urmează să lanseze o nouă tastatură pentru iPad și o versiune aurie de Apple Watch

0
440

Odată cu noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus, iPad Pro și o nouă generație de Apple TV, ce urmează să fie prezentate miercuri, compania Apple urmează să lanseze și o tastatură wireless modificată pentru iPad, precum și noi versiuni de Apple Watch, inclusiv una aurie, mult mai ieftină decât modelele din aur de 18 carate, scrie The New York Times.

Informația prestigioasei publicații de peste Ocean este confirmată de Mark Gurman – o persoană care a prezentat în trecut numeroase informații veridice cu privire la produsele Apple nelansate – care susține că iPad Pro va veni cu compatibilitate extinsă pentru tastaturile Bluetooth și că Apple lucrează la o tastatură complet nouă pentru tableta cu ecran de 12,9 inchi, ce urmează să fie prezentată, de asemenea, miercuri și lansată spre finele acestui an. În plus, el confirăm și posibilitatea lansării unor noi culori de Apple Watch Sport.

Informațiile cu privire la noile versiuni de culoare pentru Apple Watch Sport au început să apară încă din primăvara acestui an, când un cunoscut analist american a declarat că Apple va introduce noi culori de Apple Watch, completând ulterior că o versiune galbenă (aurie) și una similară aurului roșu vor fi lansate în toamnă și disponibile pentru modelele din gama Sport.

În ceea ce privește tastatura Apple wireless, luna trecută apăruse pe Internet documentația trimisă de către Apple unei instituții din SUA pentru aprobarea comercializării unei tastaturi cu Bluetooth 4.2 și baterii lithium-ion reîncărcabile. În plus, în primăvară apăruseră în magazinele online ale Apple imagini ale unei tastaturi wireless cu taste iluminate și buton de alimentare.

Așadar, rămâne să vedem miercuri, de la ora 20:00, dacă Apple va prezenta, pe lângă iPhone 6s, iPhone 6s Plus, Apple TV 4, iPad Pro, iPad mini 4 și noile versiuni de brățări pentru Apple Watch, și o tastatură wireless modificată împreună cu noi versiuni de Apple Watch Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.