iPhone 6s urmează să aibă cameră frontală de 5 megapixeli. Iată ce opțiuni de stocare va oferi Apple

0
2126

Analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo, a trimis recent o notă către investitori în cadrul căreia oferă câteva informații interesante cu privire la viitoarele modele de iPhone; iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Potrivit lui, iPhone-urile ce vor fi prezentate miercuri de către Apple vor păstra aceleași spații de stocare precum modelele de anul trecut. Prin urmare, este de așteptat ca Apple să continue comercializarea a trei versiuni de iPhone 6s și iPhone 6s Plus – de 16 GB, 64 GB și 128 GB – fără să dubleze spațiul de stocare oferit de versiunea de bază și considerat insuficient de majoritatea utilizatorilor.

Și chiar dacă păstrarea celor trei spații de stocare ar putea fi o dezamăgire pentru cei mai mulți dintre utilizatori, pasionații de selfie-uri vor primi o veste cât se poate de bună. Potrivit analistului american, iPhone 6s va veni cu o cameră frontală „FaceTime”, îmbunătățită care va avea, printre altele, un senzor de 5 megapixeli – mult mai mare decât senzorul de 1,2 megapxeli ai camerei frontale a iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Mărirea senzorului și îmbunătățirea camerei frontale a terminalului este confirmată și de numeroasele imagini cu panoul frontal al iPhone 6s, pe acesta lentila pentru cameră ocupând un spațiu mai mare decât ocupă lentila pentru camera FaceTime de pe panoul frontal al iPhone 6, de exemplu.

Separat de toate acestea, Kuo reconfirmă câteva dintre caracteristicile viitoarelor modele de iPhone despre care a mai vorbit și s-a mai vorbit foarte mult în ultimele luni. Astfel, aflăm din nou că noile iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor avea tehnologia Force Touch, un senzor Touch ID îmbunătățit și vor veni și în culoarea „aur roșu”. Totodată, analistul american susține că terminalele au intrat în producție de serie la jumătatea lunii auguts, după câteva probleme generate de Force Touch, carcasă și motoarele vibratoare.

În ceea ce privește capacitatea de stocare nu ar trebui să fim surprinși dacă iPhone-urile pe care Apple le va prezenta pe 9 septembrie vor veni cu aceleași spații de stocare precum modelele actuale de iPhone, în condițiile în care numeroase zvonuri de până acum au indicat că aceasta va fi situația, iar imaginile cu placa de bază au demonstrat că o versiune de 16 GB va exista în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.