Așa cum era de așteptat ținând cont de un zvon apărut pe Internet la începutul acestei luni, Apple va organiza cel mai important eveniment media propriu al anului miercuri, pe 9 septembrie. Evenimentul în cadrul căruia vor fi prezentate, printre altele, noile modele de Apple TV și iPhone, a fost anunțat în această seară de compania americană, care a început să îi invite pe jurnaliștii americani și nu numai, confirmând totodată că va organiza mult-așteptata conferință în SUA, la Bill Graham Civic Auditorium și că ea va începe, ca de obicei, la ora 20:00 (ora României). Sloganul evenimentului de anul acesta este „Hei Siri, oferă-ne un indiciu”.

Viitoarea conferință Apple va fi transmisă în direct și va putea fi vizionată în direct și la cerere de către utilizatorii de iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC (pentru prima dată după mulți ani) și Apple TV. În ceea ce privește fluxul live, pe care foarte mulți utilizatori vor dori să îl urmărească în seara zilei de 9 septembrie, acesta folosește tehnologia Apple HTTP Live Streaming, care este disponibilă numai pentru aplicația Safari de pe iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 7.0 sau ulterior, de pe Mac cu Safari 6.0.5 sau ulterior (și OS X 10.8.5 sau ulterior), de pe PC cu Windows 10 (din aplicația Edge) și de pe generațiile 2 și 3 de Apple TV, cu versiunea software 6.2 sau ulterioară. Pagina de unde vei putea urmări conferința live – de pe unul dintre dispozitivele compatibile – este: http://www.apple.com/apple-events/september-2015/.

Iar dacă vă întrebați ce vom vedea atât de interesant pe 9 septembrie, ei bine poate cele mai importante anunțuri care vor fi făcute de către Apple sunt legate de iPhone. iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor fi, fără doar și poate, prezentate la acea dată și vedetele conferinței, ele urmând a avea o carcasă exterioară mai rezistentă, Force Touch, procesor Apple A9, 2 GB de RAM și camere îmbunătățite.

Alături de noile terminele, Apple va prezenta, probabil, viitoarea generație de Apple TV – Apple TV 4. Aceasta ar trebui să reprezinte un upgrade important față de actualul Apple TV 3, pe lângă aspectul exterior modificat trebuind să aducă un hardware mai potent, cu procesor Apple A8, mai mult spațiu de stocare local, o telecomandă cu touch pad, dar și un software complet nou, cu Siri și App Store.

În plus, ca de obicei, Apple ar trebui să ofere în cadrul acelei conferințe noi detalii despre iOS 9 și watchOS 2, precum și informații privind data de lansare a versiunilor finale ale celor două sisteme de operare.

IMG_4582

Actualizare 20:00 – Siri știe că a fost folosită de către Apple în sloganul conferinței, iar utilizatorii care îi cer să le ofere un indiciu cu privire la viitorul eveniment vor primi răspunsuri ilare, cum ar fi cel de mai sus.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.