Flick Kick Football este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
537

Este vineri, ceea ce înseamnă că a venit timpul să vorbim și despre aplicația săptămânii de pe App Store România. Ca de obicei, angajații companiei Apple au actualizat întreaga pagină cu aplicații recomandate pentru săptămâna care urmează, anunțând și un nou titlu pe care să îl ofere gratuit în următoarele șapte zile tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Iar dacă săptămâna trecută ne oferiseră o aplicație pentru copii, în următoarea săptămână cei de la Apple ne vor oferi posibilitatea de a descărca gratis un joc.

Flick Kick Football este denumirea aplicației gratuite a acestei săptămâni și vorbim despre un joc de fotbal, care, potrivit dezvoltatorilor, îi va face pe utilizatori să nu își poată lăsa dispozitivele din mână. Având o interfață intuitivă, care ne va aduce aminte de timpurile de odinioară, jocul îi va pune pe utilizatori în pielea unor jucători profesioniști de fotbal care trebuie să execute diferite lovituri libere în încercarea de a da cel mai frumos gol posibil. Problema intervine atunci când între ei și portar mai apar alți jucători sau ziduri, aceste situații oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și demonstra talentul de a „șuta” cu efect, a loba mingea sau găsi traiectoria perfectă pentru un șut direct pe poartă. Mai mult, talentul de jucători va putea fi pus în valoare și în diferite moduri, cum ar fi Bullseye sau Time Attack, acestea oferindu-ne recompense pe care le vom putea folosi ulterior pentru a schimba echipamentul echipei și mingea.

Flick Kick Football este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, putând fi instalată însă doar pe dispozitivele ce rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 58,9 MB.

  • Flick Kick Football pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €)* – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (11 septembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.