Cea mai populară aplicație de cartografiere disponibilă pe App StoreGoogle Maps sau Hărți Google – a primit astăzi o actualizare importantă pentru utilizatori. Versiunea 4.10.0 a aplicației este acum disponibilă pentru toată lumea și include câteva caracteristici noi.

Potrivit descrierii celor de la Google, noua versiune a hărților ne va permite acum să vedem locurile în care vom mergem înainte de a părăsi o pictogramă Street View de pe hartă (pentru a căuta adrese sau folosi caracteristica „atinge și tineți apăsat”). În plus, noua versiune a aplicației ne permite să vedem hărțiile personalizate create folosind Google My Maps și simplifică procesul de trimitere a unei opinii cu privire la o locație vizitată recent. În plus, pe partea grafică, aplicația ne oferă o nouă pictogramă și include acum noul logo Google, pe care gigantul din Mountain View și l-a anunțat ieri.

La final, versiunea 4.10.0 a aplicației Google Maps pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor traducerea interfeței în 6 noi limbi (limba română se număra de ceva vreme printre limbile în care aplicația de hărți este tradusă) și multiple corecturi de erori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.10.0 a aplicației Google Maps pentru iPhone și iPad va trebui să accesați App Store>Actualizări și să atingeți butonul Actualizați din dreptul acestei aplicații. În cazul în care nu ați descărcat-o încă, atunci va trebui să accesați linkul direct de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.