WhatsApp Messenger pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
605

Deși primește destul de rar actualizări notabile, atunci când primește aplicația WhatsApp Messenger bucură sutele de milioane de utilizatori care o folosesc zilnic. După câteva luni în care nu am auzit mai nimic de la ei, cei de la WhatsApp au revenit aseară cu o actualizare importantă pentru WhatsApp Messenger.

Versiunea 2.12.5 a arhicunoscutei aplicații vine cu o multitudine de caracteristici noi, dar și cu diverse îmbunătățiri. Pentru început, aplicația le oferă utilizatorilor configurări privind notificările pentru fiecare conversație în parte, precum și posibilitatea de a comuta conversații pe modul mut (așa cum, în iMessage, poți comuta pe modul „Nu deranjați”), precum și posibilitatea de a include clipurile video în backupurile conversațiilor și de a marca unele conversații ca fiind citite sau necitite printr-o glisare spre dreapta (exact ca și în Mail).

Trecând mai departe, dezvoltatorii aplicației ne spun că noua versiune a WhatsApp Messenger oferă posibilitatea de a trimite contactele direct din aplicația Contacte, iar localizările direct din Hărți Apple către WhatsApp, include o funcționalitate de reducere a consumului de date în timpul apelurilor WhatsApp, încarcă automat mesajele mai vechi la derularea prin conversații, îmbunătățește interfața pentru decuparea pozelor și a clipurilor video țiinclude o pictogramă mare pentru mesajele care includ hărți.

La final, cea mai recentă versiune a WhatsApp Messenger oferă utilizatorilor compatibilitate îmbunătățită cu VoiceOver.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.12.5 a aplicației WhatsApp Messenger pentru iPhone va trebui să accesezi App Store>Actualizări>Actualizați. Iar dacă întâmplarea face să nu fi instalat până acum această aplicație, o veți putea instala acum urmând linkul de mai jos:

  • WhatsApp Messenger pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.