Viber 5.5.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
401

Cunoscuta aplicație de mesagerie și apelare voce/video – Viber – a fost actualizată în cursul zilei de astăzi de către compania dezvoltatoare. Noua actualizare este cea mai importantă de la cea care introducea o versiune pentru iPad, oferind utilizatorilor câteva caracteristici noi și importante.

Aplicația Viber pentru iPhone și iPad le oferă utilizatorilor, în versiunea 5.5.0, opțiunea de a partaja contactele, fiind deci posibil să faci schimb de informații de contact cu alți utilizatori atât în conversațiile unu la unu, cât și în cele în grup. Mai mult, această versiune de Viber simplifică apelarea video, permițând utilizatorilor să inițieze un apel video atât din lista cu apeluri recente, cât și din pagina unui contact, și include linkuri bogate, afișând în conversații parțial conținutul din pagina web partajată. La final, cea mai recentă versiune a aplicației Viber pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor posibilitatea de a invita un grup întreg să urmărească o conversație publică.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.5.0 a aplicației Viber va trebui să accesezi App Store>Actualizări>Actualizare. Iar dacă nu ai descărcat încă această aplicație de mesagerie, dar vrei să o testezi, poți urma linkul direct de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.