Skype 5.14.1 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
316

Cu toate că au lăsat versiunea pentru iPad a aplicației cu mult în urma celei pentru iPhone, Microsoft au decis să continue procesul de îmbunătățire a celei din urmă versiuni de Skype. Astfel, în cursul nopții trecute ei au publicat pe App Store o nouă actualizare a Skype pentru iPhone, versiunea 5.14.1 fiind acum disponibilă.

Cea mai nouă versiune a aplicației de mesagerie și apelare video/voce le aduce utilizatorilor de iPhone posibilitatea de a partaja localizările cu prietenii și membrii familiei folosind pictograma „agrafă” ce va apărea în conversații. Ea le permite utilizatorilor să aleagă între partajarea propriei localizări și partajarea localizării despre care discută cu prietenii/familia.

Iar dacă aveați așteptări mai mari, atunci s-ar putea să fiți dezamăgiți în condițiile în care singura noutate importantă pe care o aduce cea mai recentă versiune de Skype pentru iPod touch și iPhone este cea mai sus menționată. Desigur, actualizarea nu putea să nu vină și cu corecturi de erori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.14.1 a aplicației Skype pentru iPhone și iPod touch va trebui să accesați App Store>Actualizări>Actualizați. Iar dacă nu ați descărcat încă această aplicație, o puteți descărca acum urmând linkul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.