Urmărește cele mai noi reclame care promovează Apple Music

0
252

Compania Apple a publicat astăzi trei reclame de promovare a Apple Music care vor să arate cum ajută acest serviciu la descoperirea artiștilor de către utilizatorii săi. Primul dintre cele trei spoturi ne prezintă o serie de artiști mai mult sau mai puțin cunoscuți și ceea ce a motivat-o pe Apple să creeze Music, încheindu-se cu sloganul „Toți artiștii pe care îi iubești și pe care urmează să îi iubești. Toți într-un singur loc.”

https://youtu.be/6EiQZ1yLY0k

Celelalte două reclame sunt mai scurte având durata de 30 de secunde și promovând doi artiști destul de cunoscuți – James Bay și Kygo. La fel ca și în cazul spotului introductiv „Descoperă”, cele două reclame din urmă sunt înregistrate în alb și negru, se încheie cu sloganul respectiv, însă nu includ un narator. În schimb, ele vor să ne arate munca artiștilor și să evidențieze caracteristica, „Conectați-vă” a Apple Music, care le permite utilizatorilor să îi urmărească pe artiștii favoriți cu scopul de a descoperi ce mai fac aceștia.

https://youtu.be/PXFdspRt3PU

Noile reclame vin la o distanță de aproximativ două săptămâni de când Apple a început o campanie publicitară pentru Apple Music, amplasând o serie de bannere în diferite spații publice din diferite țări din lume. Apple Music este disponibil de la finele lunii iunie și în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.