Scanner Pro 6 by Readdle pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
544

După șase ani de disponibilitate în care a strâns câteva milioane de utilizatori și devenit una dintre cele mai bune (dacă nu chiar cea mai bună) aplicație pentru scanat documente folosind camera dispozitivelor iPhone și iPad, Scanner Pro by Readdle a primit la sfârșitul acestei săptămâni o actualizare despre care compania dezvoltatoare ne spune că „va reinventa scanarea de pe mobil”. Versiunea 6.0 a acestei aplicații este acum disponibilă pe App Store și aduce o serie de modificări semnificative.

În primul rând, aplicatia Scanner Pro pentru iPhone și iPad are în versiunea 6.0 un aspect complet modificat, fiecare ecran al ei fiind gândit de la 0, așa încât utilizatorii să se bucure de o experiență nouă și să poată accesa mai rapid tot ceea ce își doresc.

Odată cu modificările semnificative de design au fost incluse și câteva caracteristici noi, extrem de importante. Documentele scanate, spre exemplu, vor putea fi editate și după ce le-ai salvat, așa că tu vei putea trece ulterior imaginile de la negru pe alb la color și chiar ajusta marginile. În plus, a fost adăugată funcționalitatea „Scan Radar”, care va găsi în mod automat toate fotografiile ce conțin documente sau recipisele din biblioteca foto, permițându-ți să le „scanezi” mai rapid. Totodată, noua versiune a Scanner Pro aduce scanare automată, simpla poziționare a iPhone-ului sau iPad-ului deasupra unui document fiind suficientă pentru ca el să fie scanat, precum și „Favorite” – aplicația permițând utilizatorilor să adauge modalitățile favorite de partajare printr-o singură atingere de ecran. Și pentru că veni vorba despre modalități de partajare favorite, versiunea 6.0 a aplicației Scanner Pro by Readdle include compatibilitate cu OneDrive și OneNote, așa că tu vei putea să încarci și în aceste două servicii/aplicații documentele scanate.

Iar pentru a celebra această actualizare semnificativă adusă aplicației Scanner Pro, cei de la Readdle au decis să îi reducă prețul, ceea ce înseamnă că dacă nu ai descărcat încă această aplicație de scanare, acum ar fi momentul oportun să o instalezi pe iPhone și iPad și să uiți de nevoia unui scanner.

  • Scanner Pro 6 by Readdle pentru iPhone și iPad – 2,99 € – Cumpără acum*

*Notă: Actualizarea este disponibilă gratis pentru utilizatorii care au cumpărat deja această aplicație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.