BBM 290 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
347

Cunoscuta aplicație de mesagerie și apelare VoIP – BBM sau BlackBerry Messenger – a primit o nouă actualizare importantă săptămâna aceasta, după cea lansată în primăvară. Versiunea 290.0.0.30 este acum disponibilă pe App Store pentru utilizatorii de iPhone și iPad, iar dacă mă întrebați de ce s-a sărit de la versiunea 2.8 la 290, răspunsul meu va fi habar n-am! Ceea ce știu, însă, este că această actualizare aduce o sumedenie de caracteristici interesante și utile pentru utilizatorii aplicației.

Noua versiune a BBM pentru iPad și iPhone include un nou abonament intitulat „Control și intimitate”, care oferă o serie de beneficii. În primul rând, utilizatorii vor avea noi conversații private, în care numele de contact sunt ascunse, ceea ce înseamnă că cel cu care vorbești nu te va putea da în vileag, să zicem, deoarece capturile de ecran sunt inutile. De asemenea, aceste conversații dispar după o perioadă determinată de timp în care nu s-a mai scris nimic. Și tot utilizatorii acestui plan vor beneficia și de caracteristica „Editați mesaj”, care permite retragerea unui mesaj deja trimis, modificarea și retrimiterea lui.

Separat de acel abonament cu caracteristici interesante, utilizatorii BBM care efectuează această actualizare vor putea trimite și primi mesaje și imagini care să poată fi văzute numai o perioadă limitată de timp și vor putea retrage mesajele. Iar dacă ești un abonat „Timed and Retracted Messages”, indignat de faptul că plătești niște caracteristici accesibile oricui, trebuie să știi că al tău cont va fi mutat la unul „Control și intimitate”, fără costuri suplimentare.

În plus, actualizarea mai include opțiunea de administrare a colecțiilor de stickere – care permite organizarea stickerelor după bunul plac, citarea mesajelor – astfel încât să poți să te referi la un mesaj primit anterior și să îi adaugi un răspuns – și compatibilitate cu funcționalitatea „Font dinamic”. La final, versiunea 290 a aplicației BBM pentru iPhone și iPad include opțiunea de actualizare a stării din fila „fluxuri”.

Pentru a face actualizarea la versiunea 290.0.0.30 a aplicației BBM pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul acestei aplicații. Iar dacă nu ai descărcat-o încă, urmează linkul de mai jos pentru a o încerca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.