Apple se pregătește ca iPhone 6s să bată toate recordurile de vânzări

0
800

După ce iPhone 6 și iPhone 6 Plus au stabilit la finele anului trecut un record trimestrial de vânzări, acum compania Apple se pregătește ca viitoarea generație de iPhone să înregistreze vânzări și mai mari. Potrivit unui articol de pe The Wall Street Journal, gigantul american le-a cerut furnizorilor să asambleze între 85 și 90 de milioane de unități de iPhone 6s și iPhone 6s Plus până la finele acestui an. Această comandă este mai mare decât cele din anii anteriori, pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, spre exemplu, fiind comandate de către Apple, potrivit zvonurilor de anul trecut, între 70 și 80 de milioane de unități.

De pregătirea acestui număr record de terminale se vor ocupa în continuare fabricile Foxconn și Pegatron, însă există și posibilitatea ca Apple să apeleze pentru prima dată la un al treilea partener – Wistron -, în cazul în care cei doi nu vor face față.

Separat de informația nouă privind numărul record de terminale din noua generație de iPhone, care vor fi pregătite de partenerii companiei americane până la finele acestui an, jurnaliștii de la prestigioasa publicație americană mai scriu că noile „iPhone 6s” și „iPhone 6s Plus” vor avea un ecran cu tehnologia Force Touch – care va permite distingerea atingerilor de apăsări -, însă despre această caracteristică s-a scris încă de la finele anului trecut, iar numeroasele zvonuri nu fac decât să confirme că ea se va regăsi în noile terminale. În plus, ei adaugă faptul că noua generație de iPhone va veni, în premieră, într-o a patra versiune de culoare – rozul sau culoarea aurului roz (similară celei de pe Apple Watch Edition) – reiterând spusele unor analiști americani.

Noua generație de iPhone ar trebui să intre în producție de masă luna aceasta și va păstra aspectul modelelor lansate anul trecut. În schimb, aceasta va veni cu un procesor mai performant, cip LTE capabil să atingă viteze mai mari și două camere mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.