Aplicațiile GarageBand pentru Mac, iPhone și iPad au fost actualizate

0
244

După lansarea Apple Music, compania Apple a actualizat aplicațiile GarageBand pentru Mac și iOS, oferind muzicienilor o serie de funcționalități noi și interesante.

Anunțată încă din luna iunie, actualizarea adusă versiunii pentru Mac a GarageBand include multe caracteristici noi și importante pentru cei care creează conținut audio. Potrivit notițelor lansării, GarageBand 10.1 include 100 de sunete de sintetizator cu formă schimbătoare, inspirate din EDM și Hip Hop, fiecare dintre acestea urmând a include un „Transform Pad Smart Control” pentru modificarea ritmurilor după bunul plac. Printre noile sunete de sintetizator se numără Sweeping Arp, Droplets, Bright Punchy Synth, Pumping Syth Waves și Epic Hook Synth.

În plus, noua versiune a GarageBand include peste 1.000 de Bucle Apple de la o gamă variată de instrumente populare și genuri muzicale, inclusiv EDM, Hip Hop, Indie, Disco, Funk și Blues. Mai mult, în noua versiune au fost adăugați 10 noi toboșari care produc ritmuri pe diferite stiluri de muzică electronică și Hip Hop, în timp ce instrumentele software ale GarageBand, cum ar fi Smart Controls sau Piano Roll Editor, au fost îmbunătățite și vor permite de acum ca schimbările să fie capturate în timp real și „finisate” ușor după.

Muzicienii mai primesc în noua versiune a GarageBand și posibilitatea de a partaja conținutul creat aici direct în Apple Music Connect dacă, evident, au conturi Apple Music Connect. De asemenea, versiunea 10.1 a aplicației  include compatibilitate cu trackpadul Force Touch, rezolvă o eroare care prevenea exportarea înregistrărilor de lungă durată și conține numeroase îmbunătățiri în privința accesibilității programului.

Actualizarea la versiunea 10.1 a acestei aplicații poate fi efectuată acum pe App Store>Actualizări. De asemenea, aplicația GarageBand pentru Mac poate fi descărcată acum urmând linkul de mai jos:

Alături de versiunea pentru Mac, aplicația GarageBand pentru iOS a primit și ea o actualizare – mai minoră, ce-i drept. Versiunea 2.0.7 a aplicației GarageBand pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor posibilitatea de a partaja conținutul creat în această aplicație direct în Apple Music Connect, dacă, desigur, au conturi pentru această platformă. În plus, actualizarea include îmbunătățiri în privința stabilității și corecturi de erori.

*Notă: Actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației este gratuită pentru utilizatorii care au cumpărat-o deja.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.