Apple anunță noutățile unei viitoare actualizări GarageBand pentru Mac

0
210

Compania Apple și-a actualizat site-ul web GarageBand pentru Mac cu scopul de a confirma faptul că programul de creare și editare a muzicii va primi noi funcționalități pe data de 30 iunie, odată cu lansarea Apple MusicSintetizatoarele din GarageBand vor primi noi sunete, iar funcționalitățile integrate ale software-ului ce permit înregistrarea și editarea vor primi îmbunătățiri notabile.

Compania Apple va adăuga în GarageBand 100 de sunete de sintetizator inspirate din EDM și Hip Hop, cu formă schimbătoare, fiecare dintre acestea urmând a include un „Transform Pad Smart Control” pentru modificarea sunetelor după bunul plac. Noile instrumente de control sunt similare, din multe puncte de vedere, cu cele oferite de software-ul Alchemy al companiei Camel Audio, pe care Apple a cumpărat-o mai ales datorită numeroaselor pluginuri, sintetizatoare, efecte și biblioteci audio pe care le oferea.

Unele dintre sintetizatoare sunt prezentate pe site-ul GarageBand, iar printre ele se numără Sweeping Arp, Droplets, Bright Punchy Synth, Pumping Syth Waves și Epic Hook Synth. În plus, Apple dorește să sublinieze faptul că instrumentele software ale GarageBand, inclusiv Smart Controls și Piano Roll Editor, vor fi îmbunătățite, urmând să permită ca schimbările să fie capturate în timp real și „finisate” ușor după.

Un aspect interesant, de care trebuie să ținem cont este că actualizarea GarageBand va fi lansată simultan cu Apple Music, pe 30 iunie, ceea ce se poate să însemne că programul de creare și editare a muzicii ar putea să permită în noua versiune să încărcăm melodiile create direct în Apple Music Connect, o platformă socială care va permite artiștilor să țină legătura cu fanii. Apple speră ca Apple Music Connect să ajute nu numai muzicienii arhicunoscuți, ci și artiștii noi, care să poată să își promoveze muzica și încânte fanii printr-o singură platformă centralizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.