Actualizând pagina Recomandate de pe App Store România, compania Apple a anunțat implicit și care este cea mai bună aplicație a săptămânii, în viziunea sa.  Nu ar trebui să ne mai surprindă, dar aplicația oferită gratuit de gigantul american în următoarele șapte zile este un joc.

Creat de Wicked Witch, „Warhammer: Snotling Fling” este un joc clădit pe ideea din spatele Angry Birds, o idee care a fost adaptată însă universului Warhammer. Ceea ce vor trebui utilizatorii să facă în acest joc este să îi comande unei echipe nebune de Snotlings, astfel încât aceasta să atace pe soldații Imperiului Warhammer în încercarea de a-l distruge. La dispoziția lor va fi o catapultă care are un arsenal foarte bogat de proiectile stupide, dar suficient de puternice încât să distrugă orice le stă în cale.

Interesantul joc care ar trebui să te destindă după o zi de muncă sau de școală dispune de 70 de nivele care sunt amuzante și au o dificultate ce crește gradual, o mulțime de țeste ce pot fi colectate, multe catapulte și de numeroase medii în care poți să te lupți cu adversarii. În plus, jocul se poate lăuda cu o grafică 3D și animații realiste.

Warhammer: Snotling Fling este disponibil pe App Store România în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, însă poate fi instalat numai pe acele dispozitive care rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 94 MB.

  • Warhammer: Snotling Fling pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 3,99 €) – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (26 iunie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.