Urmărește LIVE finala Champions League – Juventus Torino vs. FC Barcelona – de pe iPhone și iPad

0
828

Fanii fotbalului european știu cu siguranță că astăzi are loc finala celei mai importante competiții de pe bătrânul continent – Liga Campionilor (UEFA Champions League). Partida se va disputa de la ora 21:45 între echipele Juventus Torino și FC Barcelona și va putea fi urmărită live pe TV.

Dacă însă sunteți pe drum, iar un televizor nu vă este la îndemână, atunci trebuie să știți că aveți posibilitatea de a urmări finala Ligii Campionilor direct de pe iPhone sau iPad (ori un alt telefon mobil inteligent sau tableta).

Meciul va fi transmis în direct de canalul DigiSport 1, pe care îl puteți urmări tot live, direct de pe iPhone sau iPad, urmând linkul de mai jos sau această pagină cu toate posturile TV care sunt accesibile de pe browserele terminalelor mobile Apple și nu numai. Partea proastă este că meciul va putea fi urmărit doar de abonații RCS & RDS. Prin urmare, va trebui fie să fiți abonați DigiMobil, iar cartela cu unități de Internet să fie introdusă în iPhone ori iPad, fie să vă conectați de pe unul dintre aceste dispozitive la o rețea Wi-Fi (RCS & RDS).

Notă: Dacă există probleme cu fluxul menționat mai sus, urmați acest link către pagina DigiSport unde va fi acoperit evenimentul video și text.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.