Echipa chineză TaiG a lansat în cursul zilei de marți un instrument de jailbreak untethered pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch, care este momentan compatibil numai cu computerele care au Windows – nu se specifică nimic în legătură cu lansarea instrumentului într-o versiune pentru Mac.

Echipa din spatele acestei soluții de jailbreak avertizează utilizatorii că unele trucuri jailbreak nu sunt compatibile încă, cu iOS 8.3 în condițiile în care Jay Freeman (saurik) nu a actualizat Cydia Substrate/Mobile Substrate pentru a fi compatibile cu această soluție de jailbreak. Mai mult decât atât, ei avertizează că există unele erori care ar putea apărea în timpul procesului de jailbreak și că el ar putea fi realizat numai după câteva încercări eșuate. Una dintre rezolvări, în cazul în care a eșuat jailbreak-ul, este oprirea și repornirea Wi-Fi, iar o alta este folosirea TaiG Pro pentru restaurare.

Instrumentul TaiG 2.0, pe care îl vei instala pe computerul Windows pentru a face jailbreak dispozitivului iPhone, iPad sau iPod touch, poate să fie descărcat de aici, un tutorial despre cum puteți face jailbreak fiind oferit de către TaiG aici. Recomandarea mea este ca înainte de a face jailbreak să faceți un backup datelor prin iTunes sau iCloud, deoarece erorile pe care le are pot duce la necesitatea de a restaura dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch, ceea ce ar însemna pierderea datelor, în cazul în care nu a fost făcut în prealabil un backup.

Această soluție de jailbreak este compatibilă cu toate dispozitivele iPhone 4s (și modelele mai recente), iPad 2 (și modelele mai recente), iPad mini (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 5-a, care rulează iOS 8.1.3, iOS 8.2 și iOS 8.3.

Cum Apple a implementat în iOS tot mai multe funcționalități și opțiuni de personalizare a dispozitivelor, jailbreak a devenit tot mai puțin popular în ultimii ani, însă cu toate acestea există un număr considerabil de utilizatori care își riscă intimitatea, datele și garanția dispozitivelor pentru a instala tot felul de aplicații, teme, utilitare, pachete, trucuri și altele. Acești utilizatori au criticat compania mereu pentru că blochează aceste soluții și puțină lume a mai sperat ca pentru iOS 8 să mai fie lansată o soluție nou în condițiile în care cea existentă până la iOS 8.2 nu a mai fost compatibilă cu această versiune de iOS.

În continuare, iTutorial.ro vă recomandă să nu efectuați jailbreak dispozitivelor voastre iPhone, iPad sau iPod touch!

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.