Magazinele companiei Apple din Statele Unite ale Americii au început să primească primele stocuri de Apple Watch încă de aseară, ele fiind suficiente cel puțin pentru a acoperi comenzile cu ridicare din magazin, scrie BGR. Citând surse din interiorul magazinelor companiei americane, cei de la BGR ne anunță că Apple Watch va fi disponibil pentru ridicare din magazine începând de astăzi (17 iunie), chiar dacă nu se știe cu exactitate care sunt modelele disponibile și câte vor fi comercializate direct din magazine.

Informațiile prezentate aseară de către BGR sunt confirmate chiar de către compania Apple, versiunea din Australia a magazinului online afișând începând cu dimineața zilei de astăzi opțiunea de a rezerva într-un magazin Apple un ceas pe care să îl ridici singur. La câteva ore după, încă de la ora 8:00 (ora României), magazinele online ale Apple din Marea Britanie, Franța și Germania afișează utilizatorilor aceeași opțiune suplimentară, permițându-le să facă o rezervare în magazin pentru a-l ridica undeva în cursul zilei de astăzi.

Momentan nu este foarte clar dacă Apple va comercializa Apple Watch-uri în magazine și fără rezervare sau dacă o rezervare este necesar să fie făcută online în prealabil. De asemenea, nu se știe nici cât de generoase sunt stocurile de ceasuri ale magazinelor, diverse zvonuri sugerându-ne că majoritatea Apple Watch-urilor disponibile sunt cele Sport și din oțel inoxidabil (numai unele versiuni). Apple Watch Edition pare să lipsească din stocul magazinelor Apple cu amănuntul.Captură de ecran din 2015.06.17 la 08.09.52

Ceea ce știm sigur este că ceasurile vor fi disponibile astăzi nu numai în cele patru țări susmenționate, ci și în China, Canada, Japonia, Hong Kong și Statele Unite ale Americii.

Disponibilitatea Apple Watch în magazinele cu amănuntul a fost anunțată de către Apple de acum două săptămâni, într-un moment în care mai oferea o veste bună: pe 26 iunie ceasul va începe să fie comercializat în magazinele online, cu amănuntul și la unii revânzători autorizați din următoarele șapte țări: Elveția, Italia, Mexic, Singapore, Coreea de Sud, Spania și Taiwan.

Apple Watch a început să fie livrat pe 25 aprilie clienților care l-au precomandat încă de pe 10 aprilie, însă Apple s-a confruntat încă de la început cu probleme generate de stocurile insuficiente, așa că dispozitivul nu a fost disponibil decât în magazinele online.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.