iPhone 6s urmează să fie mai mare, să aibă o carcasă produsă dintr-un nou tip de aluminiu și un ecran cu Force Touch

0
853

iPhone 6s este fără doar și poate unul dintre cele mai așteptate telefoane ale acestui an, și cu toate acestea, până acum nu s-au auzit foarte multe lucruri despre el (de la surse plauzibile). Analistul american Ming-Chi Kuo este probabil una dintre puținele persoane „de încredere” care a oferit până acum diferite informații cu privire la viitoarea generație de iPhone, iar în astăzi revine cu un nou raport în care coroborează o parte dintre informațiile apărute în trecut în legătură cu viitorul dispozitiv și adaugă unele noi.

În primul rând, el confirmă faptul că Apple va folosi un nou tip de aluminiu în carcasa iPhone 6s, fiind vorba despre aluminiul Series 7000, folosit deja de compania americană în Apple Watch Sport (acest tip de aluminiu este mai dur, fiind folosit în bicicletele de competiție). Noul aliaj creat de Apple ar trebui să fie la fel de subțire, dar mai durabil cu până la 60% decât aluminiul folosit până acum în producerea carcasei iPhone și să aibă o treime din densitatea oțelului inoxidabil. În plus, compania Apple. Cu toate acestea, schimbarea aluminiului nu va duce și la schimbarea aspeectului iPhone 6s sau a iPhone 6s Plus, designul urmând a fi păstrat, chiar dacă dimensiunile terminalelor nu vor mai fi chiar aceleași.

Se pare că din cauza noului aliaj folosit de către Apple, viitoarea generație de iPhone va fi mai înalt și mai lat cu aproximativ 0,15mm comparativ cu iPhone 6. De asemenea, analistul american mai susține că iPhone 6s va fi și mai gros decât iPhone 6 cu 0,2mm din cauza tehnologiei Force Touch – aceeași diferență de grosime este și între carcasa iPhone 6 și cea a iPhone 6 Plus, ea fiind practic aproape insesizabilă.

Prin urmare, este reconfirmată implementarea în iPhone 6s a tehnologiei Force Touch, care va permite ecranului să distingă atingerile de apăsări, iar companiei Apple să activeze în iOS noi funcționalități similare celor de pe Apple Watch, unde atunci când apeși ecranul, spre exemplu, sunt afișate meniurile contextuale sau deschise setările unor caracteristici.

Un alt element al viitorului iPhone care este reconfirmat acum de analistul american este culoarea roz-aurie, care urmează să fie împrumutată de Apple de la Apple Watch Edition din aur roz. Dar mai mult, acesta susține că și culoarea aurie a iPhone va fi îmbunătățită pentru a fi mai apropriată de nuanța aurului galben din cealaltă versiune de Apple Watch Edition.

Așadar, ceea ce aflăm acum nou de la analistul american este că noile caracteristici importante ale iPhone vor duce la creșterea ușoară (aproape nesemnificativă) în dimensiuni a terminalelor, ceea ce nu ar deranja cu nimic mai ales dacă ar crește rezistența lor și îmbunătăți experiența de utilizare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.