Apple va începe deja producția iPhone 6s. Noile modele de iPhone vor avea Force Touch

0
188

Compania Apple va începe producția viitoarei generații de iPhone, o generație care va fi echipată cu tehnologia Force Touch, scrie Bloomberg. Introdus inițial în Apple Watch, Force Touch este o caracteristică pentru ecran care este capabilă să distingă o atingere de o apăsare puternică.

Din câte se pare, noua generație de iPhone va veni din nou în două modele, de dimensiuni diferite – unul va avea ecran de 4,7 inchi (iPhone 6s), iar celălalt (iPhone 6s Plus) va avea ecran de 5,5 inchi. Designul acestora va rămâne neschimbat comparativ cu cel al actualelor modele de iPhone – iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Totuși, există posibilitatea ca aceste noi dispozitive să fie ușor mai groase în comparație cu iPhone-urile din 2014, un analist sugerând nu demult că adăugarea tehnologiei Force Touch o va obliga pe Apple să crească grosimea iPhone-urilor cu aproximativ 0,2 mm.

Fabricile partenere companiei Apple se pregătesc deja să înceapă producția de serie a noilor iPhone-uri în luna iulie. Fiindcă aspectul lor va rămâne același, sursele citate de Bloomberg consideră că nu vor exista prea mari probleme în procesul de producție, chiar dacă s-ar putea ca numărul de unități produse și pregătite până la lansare să nu fie acel dorit de către Apple din cauza ecranelor (ținând cont că vor avea Force Touch și s-ar putea să apară probleme de producție).

Force Touch este o caracteristică pe care o vom vedea în curând poate chiar pe majoritatea produselor Apple ținând cont că după introducerea ei pe Apple Watch, Apple a și integrat-o în trackpadul celor mai recente MacBook cu ecran Retina și MacBook Pro cu ecran Retina.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus urmează să fie lansate în luna septembrie. Zvonuri apărute până acum ne sugerau faptul că cele mai noi terminale iPhone vor fi acoperite cu un aluminiu Series 7000 (similar aluminiului din care este produsă caracasa Apple Watch Sport), dar și că vor fi echipate cu o cameră iSight superioară celei pe care o putem găsi în prezent pe iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.