Așa cum v-am obișnuit în fiecare zi de vineri, a venit timpul să vorbim despre aplicația săptămânii pe care compania Apple o oferă gratuit tuturor utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Odată cu actualizarea adusă paginii Recomandate a App Store compania americană a anunțat o nouă aplicație gratuită pentur următoarele șapte zile, iar dacă te-ai săturat de jocuri, atunci promoția de săptămâna aceasta s-ar putea să îți placă, deoarece îți va pune imaginația la încercare.

Dezvoltată de Juicy Bits, Halftone 2 este denumirea aplicației gratuite a acestei săptămâni și vorbim despre un instrument util capabil să transforme fotografiile în cărți de benzi desenate, albume decorate sau animații video. Alegând un șablon de pagină, aplicând o serie de filtre foto, titluri pentru poze, alocuțiuni sau baloane cu gândurile personajelor, o serie de etichete WHAM, BAM, POW, etc, câteva efecte de sunet, utilizatorii vor avea în numai câteva minute propriile benzi desenate, albume decorate sau animații video. Acestea pot fi apoi partajate sub formă de imagini, documente cu pagini multiple sau video HD.

Iar dacă te întrebi ce îți pune la dispoziție această aplicație, ei bine răspunsul este sute de instrumente care îți vor permite să personalizezi exact așa cum vrei și cum îți place benzile desenate, pentru ca rezultatul muncii tale pe iPhone sau iPad să fie similar al unui expert în domeniu pe un computer. De la titluri și baloane (peste 30 de stiluri și tipuri – baloane de vorbit, gânduri, bannere, etc.) și etichete (VROOM, WHAM, etc. – poți crea chiar și propriile etichete) la panouri foto, opțiuni de pagini (peste 30) și sunete (peste 50) pentru clipurile video, ai cam tot ce vrei. În plus, aplicația dispune de instrumente de editare a elementelor disponibile, de creare a unora noi, dar și de caracteristici de exportare și partajare a creațiilor în diferite formate sau pe diferite rețele sociale. O caracteristică interesantă și pe care nu o pot trece cu vederea este anaglifa 3D experimentală, care va permite să vezi benzile desenate tridimensional, cu ajutorul unor ochelari speciali.

Așadar, vorbim despre o aplicație complexă cu care îți poți impresiona prietenii sau îți poți pune în valoare talentul și crea pentru cei mici proprii eroi și propriile povești.

Halftone 2 este disponibilă pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, însă poate fi instalată numai pe terminalele care rulează iOS 8 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicațieie ste de 60,5 MB.

  • Halftone 2 pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vineri, 3 iulie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.