Fiindcă evenimentul de deschidere a Worldwide Developers Conference 2015 (WWDC 15) va avea loc luni, 8 iunie, la ora 20:00 (ora României), compania Apple a început, ca în fiecare an, procesul de decorare a clădirii Moscone din San Francisco – unde se va ține și anul acesta marele eveniment.

Încă de ieri după-amiază au fost văzute la Moscone Center echipe de muncitori însărcinate aparent cu aplicarea de stickere Apple imense pe pereții de sticlă de pe fațada de sticlă a clădirii. De asemenea, în aripa Moscone West au fost văzuți oameni care pregăteau montarea bannerelor care anunță evenimentul și care vor avea probabil sloganul „Epicentrul schimbării”.

Este de așteptat ca în orele ce urmează să se finalizeze montarea logourilor imense Apple de pe pereții din sticlă ai clădirii și să fie ridicate nu doar bannerele ce anunță evenimentul, ci și cele care anunță unele produse ce vor fi prezentate, dar care ar putea fi ascunse în cazul produselor surpriză. În cazul bannerelor pentru iOS 9 și OS X 10.11 ne așteptăm ca ele să ofere câteva indicii suplimentare cu privire la denumirea (în cazul OS X) și unele caracteristici ce vor fi implementate de către Apple, însă este puțin probabil ca ele să fie ridicate mai devreme de sfârșitul acestei săptămâni (anul trecut, spre exemplu, bannerele ce anunțau lansarea iOS 8 și OS X 10.10 fuseseră ridicate abia vineri).2015-06-02-215140

WWDC 2015 urmează să aducă, pe lângă prezentarea noilor versiuni majore ale iOS și OS X, prezentarea unui nou serviciu de streaming audio, a unei versiuni modificate de iTunes Radio, a unui nou Apple TV și, eventual, a unei noi versiuni a Watch OS.

Conferința unde vor fi prezentate toate acestea va fi transmisă, conform Apple, în direct pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac și Apple TV. Desigur, pe iTutorial.ro veți găsi toate noutățile de la conferință, de îndată ce ele vor fi anunțate de către Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.