Skype 5.13 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
143

Deși versiunea pentru iPad a aplicației a rămas neactualizată de mai bine de un an și îi lipsesc o bună parte dintre funcționalitățile noi implementate în cea pentru iPhone, compania Microsoft continuă să actualizeze aplicația Skype în versiunea pentru telefoane și iPod-uri, implementând noi caracteristici ce îmbunătățesc experiența utilizatorilor.

Cea mai recentă actualizare primită de Skype pentru iPhone a fost lansată aseară pe App Store România și aduce utilizatorilor posibilitatea de a vedea o previzualizare a paginilor web ce urmează a fi deschise, atunci când în cadrul conversațiilor au fost partajate linkuri. Aceasta este o modalitate bună de protejare împotriva linkurilor otrăvite, însă nu trebuie să vă bazați pe ea prea curând, deoarece Skype anunță că va fi disponibilă numai în săptămânile care urmează. Trecând mai departe, versiunea pentru Apple Watch a aplicației le va permite utilizatorilor să marcheze toate conversațiile ca citite folosind Force Touch. La final, Skype 5.13 pentru iPhone și iPod touch include îmbunătățiri în privința performanțelor generale.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a Skype va trebui ca de poe dispozitivul tău iPhone sau iPod touch cu iOS 7.0 (sau ulterior) să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul Skype. Iar dacă nu ați descărcat încă această aplicație, dar folosiți serviciul de mesagerie și apelare, atunci urmați linkul de mai jos pentru a o descărca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.