Universal publică primul trailer care ni-l prezintă pe Michael Fassbender în rolul cofondatorului Apple

0
371

michael fassbender steve jobs

După ce studiourile de film Universal au cumpărat filmul despre viața lui Steve Jobs de la Sony Pictures și au început filmările în luna ianuarie a acestui an, am avut ocazia de a vedea în mai multe rânduri câteva imagini de pe platourile de filmare. Totuși, de câteva săptămâni nu s-a mai auzit nimic în legătură cu acest film.

Gheața a fost spartă astăzi când Universal Pictures au publicat primul trailer oficial al viitorului film intitulat „Steve Jobs”. Trailerul este centrat în jurul lui Michael Fassgender ca Steve Jobs, iar narațiunea ne oferă fragmente din unele discuții ale regretatului cofondator al Apple. Chiar dacă trailerul ce depășește cu puțin 70 de secunde nu prezintă nimic nou sau ceva ce nu știam în legătură cu viitorul film, cel mai important este că el îi arată pe actorii Michael Fassbender, Seth Rogen, Kate Winslet și Jeff Daniels în rolurile de Steve Jobs, Steve Wozniak, Joanna Hoffman, respectiv John Sculley (citește și: Universal Pictures a publicat distribuția filmului despre viața lui Steve Jobs).

Scenariul filmului a fost scris de către Aaron Sorkin pe baza bibliografiei autorizate a cofondatorului Apple, așa că ar trebui să ne prezinte fapte mai apropriate de realitate decât celelalte filme despre Steve Jobs care au apărut până acum (cum ar fi: Steve Jobs: Omul care a schimbat lumea). Regizorul viitorului film Universal este Danny Boyle.

Producția urmează să ajungă în cinematografe în luna octombrie a acestui an.

- Reclamă -