Filmul Universal Pictures despre viața lui Steve Jobs va apărea în cinematografe pe 9 octombrie

0
70

Universal Pictures este în plin proces de producție a celui mai așteptat film despre viața lui Steve Jobs, după lansarea în cinematografe a unuia care nu a avut prea mare succes. Într-o postare pe Twitter, CNBC scrie că mult-așteptatul film va ajunge pe marile ecrane vineri, pe data de 9 octombrie a acestui an. Bazat pe biografia autorizată a lui Steve Jobs scrisă de Walter Isaacson, filmul regizat de Danny Boyle îi va avea în rolurile principale pe Michael Fassbender (Steve Jobs) și Seth Rogen (Steve Wozniak).

Filmul a fost preluat de către studiourile Universal în luna noiembrie a anului trecut după luni în care Sony Pictures a investit în producția lui. Universal a început filmările luna trecută în garajul casei copilăriei lui Steve Jobs, iar recent s-au filmat și câteva scene la Flint Center. Separat de aceste locații, filmările vor mai avea loc la încă o sală de conferințe și un restaurant din zona în care și-a petrecut Steve Jobs primii ani ai vieții.

Filmul Steve Jobs ne va prezenta trei scene importante din viața lui Steve Jobs: prezentarea primului Macintosh, prezentarea NeXT Computer, și prezentarea primului iMac.

Actorii principali ai filmului au fost surprinși pe platourile de filmare recent, iar pe lângă aceștia vor mai juca Jeff Daniels în rolul lui Jogn Sculley și Kate Winslett în rolul fostei directoare a departamentului marketing în cadrul Aple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.