Descoperă cele mai bune aplicații ale lunii aprilie de pe App Store România

0
1322

Una dintre cele mai utile secțiuni cu aplicații de pe App Store este cea care ne prezintă la fiecare început de lună cele mai bune dintre aplicațiile lansate ori actualizate în luna precedentă. Intitulată „Best of”, secțiunea împlinește în mai un an, iar la sfârșitul acestei săptămâni a fost actualizată de către Apple cu scopul de a ne prezinta o selecție de aplicații grozave publicate pe durata lunii aprilie.Captură de ecran din 2015.05.10 la 08.42.46

În cadrul acestei secțiuni veți descoperi o selectie de „aplicații și jocuri memorabile create cu dibăcie ce au fost lansate sau actualizate pe toată durata lunii aprilie”. Subcategoria “cea mai bună aplicație & joc” este și ea disponibila pentru luna trecută, editorii App Store considerând că cea mai buna aplicație disponibilă în România a fost Pacemaker – Your personal mix, o aplicație gratuită care îți permite să creezi mixaje foarte rapid și care de curând este compatibilă și cu Apple Watch. Cel mai bun joc al lunii aprilie a fost Broken Age, un joc de tip puzzle, cu grafică foarte bună, care îți permite să iei parte la diferite aventuri împreună cu două personaje.

Această secțiune continuă cu câteva jocuri grozave și aplicații “extraordinare” care au fost lansate ori actualizate în luna care a trecut. Printre acestea nu se puteau să se numere noile jocuri Microsoft, Halo, care sunt promovate în colecția Halo: Spartan. De asemenea, grație unei actualizări primite luna trecută, aplicația pentru călătorii, TripAdvisor, a fost și ea inclusă de către Apple.

Vă recomand, așadar, să accesați acest link către secțiunea cu cele mai bune aplicatii și jocuri ale lunii aprilie, de unde s-ar putea să găsiți o aplicație grozavă sau un joc fascinant pentru dispozitivul iPhone sau iPad pe care îl dețineți.

- Reclamă -