Apple Watch va fi disponibil în magazinele Apple începând cu luna viitoare

0
488

Apple Watch este cel mai bun smartwatch conform unor teste efectuate de Consumer Reports

Apple Watch este primul produs important al companiei Apple care nu a fost lansat în magazine, fiind comercializat încă din prima zi numai online. Și chiar dacă experiența online este mai bună decât cea din magazine (ținând cont de cozile care se creează, de regulă, la lansarea unor astfel de produse), multă lime își dorește în continuare să poată păși într-un Apple Store, să îi ceară unui angajat dispozitivul dorit și să plece cu el acasă.

Iar dacă te numeri printre aceia care așteaptă cu nerăbdare lansarea în magazine a ceasului, atunci trebuie să știi că în timpul unei vizite recente făcute în China, Tim Cook, directorul general al companiei Apple, s-a întâlnit cu angajații de la sediul companiei din această țară, cărora le-a confirmat că nu mai este mult până când Watch va fi disponibil direct în magazine. Se pare că în luna iunie ceasul va fi disponibil în magazine cu amănuntul din China și alte țări din întreaga lume. Informațiile oferite de Cook angajaților le confirmă oarecum pe cele prezentate de directorul departamentului de magazine online și cu amănuntul al companiei americane – Angela Ahrendts. Aceasta le-a spus subordonaților că până la sfârșitul lunii mai ceasul ar trebui să ajungă în magazine.

Lansarea în magazine a ceasului nu înseamnă nimic altceva decât că Apple începe să facă față comenzilor pe care le înregistrează și că momentul în care dispozitivul va fi oficial disponibil în și mai multe țări se aproprie cu pași repezi.

- Reclamă -