Apple a lansat o nouă actualizare client Remote Desktop și Xcode 6.3.2

0
215

Compania Apple a publicat pe Mac App Store la începutul acestei săptămâni actualizări pentru utilizatorii de Mac. Atât clientul Remote Desktop, cât și aplicația Xcode pentru dezvoltatori au fost actualizate de compania americană, și chiar dacă vorbim despre noutăți minore aduse de acestea, descărcarea și instalarea lor este recomandată tuturor utilizatorilor.client remote desktop

Începând cu clientul Remote Desktop, acesta vine preinstalat în OS X și funcționează împreună cu aplicații precum Apple Remote Desktop, ce pot fi descărcate separat de pe Mac App Store. Actualizarea 3.8.3.1 (despre care Apple ne spune că este 3.8.4) a clientului Remote Desktop este recomandată tuturor clienților Apple Remote Desktop deoarece adresează câteva erori legate de fiabilitatea, utilizabilitatea și compatibilittaea generală. După cum spuneam și mai sus, actualizarea clientului poate fi efectuată de către toți utilizatorii prin intermediul Mac App Store (secțiunea Updates).

Separat de actualizarea clientului Remote Desktop, compania Apple a mai lansat luni o actualizare și pentru Xcode. Versiunea 6.3.2 a programului adresat dezvoltatorilor de aplicații pentru iPhone, iPad și Mac este acum disponibilă pe App Store și aduce îmbunătățiri și corecturi. Printre corecturi se numără una care înlătură o problemă ce putea să reducă timpii de compilare pentru proiectele complexe scrise în limbajul de programare Swift.

Pentru a face actualizarea la această nouă versiune a Xcode va trebui să accesați App Store>Updates, iar dacă nu aveți această aplicație, atunci o veți putea descărca acum urmând linkul direct de mai jos:

- Reclamă -