Apple permite unor dezvoltatori să testeze o viitoare funcționalitate de analitică a aplicațiilor

- Publicitate -

screen_shot_2015-04-30_at_2_22_39_pm

La aproape un an după ce a fost prezentată la conferința anuală cu dezvoltatorii de aplicații  –WWDC 2014 -, compania Apple a început de dimineață să ofere dezvoltatorilor înregistrați ocazia de a se înscrie și testa viitoarea funcționalitate de analitică a aplicațiilor. Dezvoltatorii de aplicații așteaptă încă de când Apple a achiziționat compania TestFlight și FlightPath, un serviciu care oferea propriile caracteristici de analitică.

Apple susține că dezvoltatorii vor obține acces la App Analytics – noua funcționalitate din iTunes Connect – pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Orice dezvoltator de aplicații poate să solicite accesul la această aplicație web prin intermediul iTunes Connect.

App Analytics ar trebui să fie extrem de utilă pentru dezvoltatori, deoarece le va permite acestora să vadă cum utilizatorii le descoperă și interacționează cu aplicațiile lor, astfel încât să le poată îmbunătăți și promova mai eficient. Bine de știut este că datele vor putea fi preluate de pe dispozitivele utilizatorilor numai în cazul în care aceștia au acceptat la instalarea iOS 8 (sau după) ca dezvoltatorii să vizualizeze cum folosesc diferite aplicații.

Dezvoltatorii care s-au înscris primii să acceseze noua aplicație a acces ar trebui să fi primit deja acces timpuriu la ea. Apple îi anunță pe cei cărora le oferă acces la noua aplicație printr-un e-mail. Odată ce au primit acces la aplicație, dezvoltatorii se pot loga în iTunes Connect pentru a o accesa, cu mențiunea că ea este încă în beta.

Cu toate că deja există servicii de analitică pentru aplicațiile de pe App Store, Apple ar trebui să ofere dezvoltatorilor mai multe informații din moment ce se bazează pe traficul de pe App Store și nu pe datele de fundal furnizate de terți.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a actualizat Pages, Numbers și Keynote cu noutăți pentru iOS 16 și macOS Ventura

La numai o zi distanță de lansarea iOS 16.1 și a primelor versiuni publice de iPadOS 16...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.