Apple a lansat iOS 8.4 beta 3 pentru iPhone și iPad

IMG_3237Compania Apple oferă o nouă veste bună pentru dezvoltatorii de aplicații și utilizatorii înscriși în programul public de testare a versiunilor beta ale iOS. iOS 8.4 beta 3 și iOS 8.4 beta public 2 sunt acum disponibile pentru dezvoltatori, respectiv utilizatori, deci pot fi deja descărcate și instalate pe orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch compatibil cu iOS 8. La fel ca și până acum, atât versiunea pentru dezvoltatori, cât și cea pentru utilizatori aduc aceleași noutăți.

iOS 8.4 beta 3 vine la două săptămâni distanță față de ultima versiune beta și are build-ul 12H4098c. Cea mai recentă versiune de testare a iOS poate fi descărcată de către dezvoltatori de pe portalul Apple Developer Center sau prin intermediul sistemului de actualizare software disponibil în Configurările iOS (atât dezvoltatori, cât și utilizatori).

Lansat în prima parte a acestei luni, iOS 8.4 beta introducea pe dispozitivele iPhone și iPad o aplicație Muzică refăcută aproape din temelii. Noua aplicație Muzică din iOS are un design refăcut și organizează mai bine conținutul muzical disponibil pe iPhone și iPad prin intermediul celor trei file disponibile. De asemenea, aceasta afișează un ecran „În redare” nou, unde accentul este pus pe ilustrația albumului, și permite minimizarea lui într-un „MiniPlayer”, care va fi afișat peste tot în interiorul aplicației pentru a te anunța ce melodie asculți și a-ți permite să o controlezi rapid. În plus, aplicația îmbunătățește descoperirea conținutului muzical prin intermediul funcționalității de Căutare, dar și al schimbărilor aduse în iTunes Radio.

Alături de aplicația Muzică, s-a descoperit că iOS 8.4 mai introducea și o schimbare importantă pentru cărțile audio. Mai precis, acestea au fost mutate din aplicația Muzică în aplicația iBooks, unde le era și locul, ecranul de redare al lor a fost modificat și a fost reintrodusă opțiunea de navigare printre capitolele cărților.

Revenind puțin la actualizarea de astăzi, vă mai spun că odată cu iOS 8.4 beta 3, compania Apple a lansat și Xcode 6.4 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicații.

iOS 8.4 beta 3 – iată tot ce aduce nou

 1. În aplicația Muzică: a fost adăugată opțiunea de afișare numai a melodiilor stocate local pe dispozitivul iPhone sau iPad, ce pot fi redate offline. De asemenea, meniul de sortare a conținutului audio a fost ușor retușat.IMG_3239
 2. În aplicația Muzică: au fost efectuate mici modificări în secțiunea Radio (iTunes Radio), acum nemaifiind afișate posturile salvate de tine, ci doar ultimele pe care le-ai ascultat și unele recomandări.IMG_3238
 3. În aplicația Muzică: în paginile artiștilor și albumelor sunt evidențiate acele melodii stocate local pe iPhone sau iPad (la fel cum până acum erau evidențiate melodiile stocate în iTunes pe Cloud).muzica melodie stocata offline
 4. În aplicația Muzică: meniul mai multe afișat în dreptul melodiilor, artiștilor și albumelor a primit noi opțiuni. Pentru artiști și albume a fost inclusă opțiunea de a porni un post iTunes Radio nou pe baza artistului/albumului, iar pentru melodii a fost inclusă, în plus față de aceasta, și posibilitatea de a crea o listă de redare Genius pornind de la respectiva melodie selectată.

   

 5. În aplicația Muzică: a fost adăugată o nouă animație la atingerea butonului Urmează din ecranul În redare.
 6. În aplicația Muzică: au fost eliminate, probabil temporar, căutările în trend de muzică din meniul de căutare. De asemenea, acest meniu de căutare afișează și un istoric al căutărilor locale, alături de cel al căutărilor în iTunes Radio.
 7. Ecranul În redare se deschide atunci când începi redarea unei melodii (până acum era deschis numai mini-playerul.
 8. Potrivit notițelor lansării (vezi mai jos), Apple a înlăturat multiple erori odată cu această actualizare, însă știe și de existența unui număr cel puțin la fel de mare. În aplicația Muzică, spre exemplu, în ciuda multiplelor schimbări de design și funcționalități noi introduse, actualizarea beta 3 a iOS 8.4 păstrează erorile cunoscute introduse odată cu lansarea iOS 8.4. În cazul aplicației Videoclipuri însă a fost rezolvată problema afișării bibliotecii la conectarea prin partajarea casnică, dar și problema redării incorecte a iTunes Extras. În schimb, Apple știe că această aplicație nu va permite ascunderea dialogului pentru subtitrări pe iPhone 6 Plus, că bara de progres a descărcării nu se va actualiza pe măsură ce conținutul se descarcă, precum și că ieșirea dintr-un cont iTunes și logarea într-altul duce la afișarea incorectă a conținutului sau că tot conținutul stocat pe iCloud poate să nu apară în bibliotecă după logare.

 

iOS 8.4 beta 3 – notițele lansării

[quote_box_center]

 Contents:

Introduction

iOS SDK 8.4 provides support for developing iOS apps. The SDK is packaged with a complete set of tools, compilers, and frameworks for creating apps for iOS and OS X. The tools include the Xcode IDE and the Instruments analysis tool, among many others.

With this software, you can develop apps for iPhone, iPad, or iPod touch running iOS 8. It now includes WatchKit, a framework for developing Apple Watch apps. You can test your apps using the included iOS Simulator.

iOS SDK 8.4 requires a Mac computer running OS X v10.10 (Yosemite) or later.

This version of iOS is intended for installation only on devices registered with the Apple Developer Program. Attempting to install this version of iOS in an unauthorized manner could put your device in an unusable state.

For more information and additional support resources, visit http://developer.apple.com/programs /ios/ .

Bug Reporting

For issues not mentioned in the Notes and Known Issues section, please file bugs through the Apple Developer website (https://developer.apple.com/bug-reporting/ios/). Additionally, you may discuss these issues and iOS SDK 8.4 in the Apple Developer Forums: http://devforums.apple.com. To get more information about iCloud for Developers, go to http://developer.apple.com/icloud.

Notes and Known Issues

The following issues relate to using iOS SDK 8.4 to develop code.

App Extensions

Notes

 • App extensions need an arm64 slice to run on 64-bit devices. If you try to run the armv7 slice on a 64-bit device it won’t work.

 • Apps need to have an arm64 slice if the bundle contains a framework that both the app and the app extension link against.

iTunes Store

Fixed in Beta 3

 • Featured iTunes Radio stations may have duplicate entries.

 • When viewed in landscape mode on iPad, Buy buttons in Top Charts may appear partially obscured.

Music

Known Issues

 • Using Siri to control iTunes Radio does not work in this beta.

 • Home Sharing and Genius Mixes are not currently available.

 • AirPlay streaming may not work.

 • There may be stability issues when using Up Next or iTunes Radio.

 • It’s not possible to start a station from a song or artist.

 • Station sharing for iTunes Radio is not available.

 • The iTunes Radio tab may unexpectedly appear within Search, even if iTunes Radio is not available in your country.

 • Deleting an empty playlist may cause the Music app to quit unexpectedly.

 • The Music app may forget its place when you go to the Home screen and come back.

 • If your device loses and regains a network connection (including turning Airplane Mode on and off), playback may stop working. If songs repeatedly fail to play, please force the Music app to quit.

 • It’s not possible to add all songs in a compilation to a playlist at once.

 • Closing full screen music video playback while the device is in landscape may cause the app to display incorrectly.

 • Ads in iTunes Radio may display on top of Up Next.

 • If your library has no playlists, the add playlist button may not appear.

 • The downloaded icon is not displayed in Songs view on the iPad when you select “Make Available Offline.”

Siri

Known Issue

 • Using Siri on an Apple Watch to request playback of a song will fail.

  Workaround: Request playback of Artists or Albums instead of a specific song.

UIKit

Note

When linking against iOS 8.3 or later, any code that relies on layout information (such as the frame) of a UIButton subview when the button is not in the window hierarchy will need to send layoutIfNeeded to the button before retrieving layout information (such as button.titleLabel.frame) to ensure that the layout values are up to date.

Videos

Fixed in Beta 3

 • Library may appear blank when connecting via Home Sharing.

 • iTunes Extras do not always play properly.

Known Issues

 • It may not be possible to dismiss the captions dialog on iPhone 6 Plus.

 • The download progress bar may not update while content is downloading.

 • Signing out of an iTunes account and signing into another may result in incorrect content appearing in the library.

 • Content stored in iCloud may not appear in your library after signing in.

WatchKit

Note

A bug where continuous background location updates fail to update has been resolved. If your Watch app relies on continuous background location updates to function, it is recommended that you update your WatchKit extension deployment target to iOS 8.3 and submit your app with Xcode 6.3.

Known Issues

[/quote_box_center]

Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,958FaniÎmi place
8,531CititoriConectați-vă
384CititoriConectați-vă
92AbonațiAbonați-vă

Cele mai recente articole

macOS Big Sur 11.0.1 beta 1 a fost lansat de către Apple

Cu toate că o versiune publică a macOS 11.0 Big Sur nu este nici acum, la mai bine de patru luni distanță de momentul...

Apple a anunțat rezultatele financiare pentru trimestru 3 din 2020

Compania Apple a emis noaptea trecută un comunicat de presă în cadrul căruia anunță rezultatele financiare pentru trimestrul 3 al anului 2020 (trimestrul 4 al anului fiscal...

Lansare iPhone 12 și iPhone 12 Pro în Romania – iată când va avea loc

Te aștepți ca astăzi să fie dat startul precomenzilor pentru noile iPhone 12 și iPhone 12 Pro în România? Ți-ai pregătit cardul să îți...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.