Twisty Hollow este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
957

Captură de ecran din 2015.04.10 la 13.08.03

În aceeași zi în care a dat startul precomenzilor pentru Apple Watch și a pus în vânzare noul MacBook cu ecran Retina de 12 inchi, compania Apple a actualizat și întreaga pagină cu recomandări a App Store pentru a aduce în fața utilizatorilor cele mai grozave aplicații lansate ori actualizate în ultimele 7 zile. Ca parte a acestei actualizări, gigantul din Cupertino a anunțat și aplicația săptămânii. Care este din nou un joc…

Popularul puzzle pentru iPhone și iPad – Twisty Hollow – este jocul pe care compania Apple îl oferă gratuit până săptămâna viitoare. Dezvoltat de către Arkadium, jocul gratuit al acestei săptămâni a primit numeroase premii și cuvinte de laudă, mai ales grație gameplay-ului inedit. Având în centru un autointitulat maior care străbate în lung și-n lat străzile din Twisty Hollow pentru a da diverse ordine lipsite de sens, jocul ne îndeamnă să sprijinim cetățenii orașului respectiv susținându-le nevoile neobișnuite. Noi va trebui să facem combinații inteligente (sau mai degrabă ciudate) pentru a crea noi obiecte – spre exemplu: Fermierul Bessie + o găleată + o vacă = lapte. Așadar, combinând și răsucind pe toate părțile resursele de care dispunem, vom putea face totul, de la hamburgeri, la pulovere țesute manual, la case.

Provocarea jocului nu stă doar în descoperirea de combinații între diverse obiecte pentru a crea lucruri, ci și în faptul că totul este în contratimp în condițiile în care cetățenii sunt destul de nerăbdători.

În momentul de față Twisty Hollow dispune de 50 de nivele unice și pline de surprize, o poveste imaginară și o grafică, ce ne duce cu gândul la obiecte de hârtie. De asemenea, jocul oferă elemente de control unice și are integrat Game Center pentru a-ți permite să îți provoci prietenii.

Jocul Twisty Hollow poate fi descărcat gratuit pe orice dispozitiv iPhone sau iPad care rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară. Dimensiunea lui este de 95,4 MB.

  • Twisty Hollow pentru iPhone și iPad – Gratuit (redus de la 2,99 €) – Descarcă acum*

*Notă: Promoția este vlabilă numai până pe 17.04.

- Reclamă -