Iată care sunt singurele magazine patenere Apple care au pe stoc Apple Watch

0
841

Vă spuneam ceva mai devreme că primele Apple Watch-uri au început să fie livrate clienților Apple care le-au precomandat încă de pe data de 10 aprilie, dar și că ceasurile nu vor putea fi achiziționate astăzi din magazinele gigantului din Cupertino. Cu toate acestea, însă, în unele capitale ale lumii ceasurile vor fi disponibile în stocurile unor magazine de lux partenere ale companiei americane, motiv pentru care mai multe persoane s-au așezat la cozi în încercarea de a fi primii care își cumpără ceasul.

apple-store

Buticurile care vor avea Apple Watch-uri în stoc astăzi sunt Dover Street Market din Tokyo și Londra, Colette din Paris, The Corner din Berlin și Maxfield din Los Angeles. Dar cu toate că acestea au pe stoc ceasuri, nu se știe și cât de multe unități au primit fiecare dintre ele. Singurii care au anunțat stocurile de Appel Watch sunt cei de la Dover Street Market, al  căror director general spunea că în Tokyo vor fi 350 de ceasuri disponibile pentru cumpărare, iar în Londra 570. Prin urmare, stocurile diferă de la un magazin la altul și de la o țară la alta.

Singurele modele de Apple Watch care vor fi disponibile aici sunt Apple Watch Sport și Apple Watch (modelul cu carcasă din oțel inoxidabil), Apple Watch Edition nefiind comercializat decât în unele magazine Apple Watch și Apple Store.

Captură de ecran din 2015.04.24 la 09.24.39

Dacă persoanele care s-au așezat la cozi în fața buticurilor pentru a fii siguri că sunt primii care își cumpără un Apple Watch de îndată ce acestea se vor deschide, s-a creat și puțină confuzie. La mai multe magazine Apple din lume, cum ar fi acest magazin Apple din Australia, câteva zeci de persoane s-au așezat la cozi și probabil mare le va i dezamăgirea în momentul în care angajați ai companiei americane le vor spune că nu au ce ceasuri să le vândă și că vor trebui să le comande online.

Directorul departamentului de magazine Apple, Angela Ahrendts, a declarat mai demult că Apple Watch nu va fi disponibil pentru achiziționare în magazinele companiei o lună sau mai mult de la momentul punerii în vânzare, deoarece compania dorește să acopere toate precomenzile și cererea online. Așadar, dacă ai norocul să locuiești într-una dintre capitalele susmenționate (sau orașul Los Angeles) ori să ai pe cineva acolo, atunci vei putea să îți cumperi chiar astăzi ceasul, în cazul în care nu l-ai precomandat încă.

- Reclamă -