Google Drive 3.5.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
393

Captură de ecran din 2015.04.01 la 20.39.53

În cazul în care folosești atât Discul Google pentru stocarea fișierelor, precum și Google+ pentru stocarea imaginilor și a clipurilor video, atunci Google are o veste bună pentru tine. La începutul acestei săptămâni, gigantul din Mountain View a anunțat implementarea compatibilității discului Google cu funcționalitatea Poze Google+, permițând astfel utilizatorilor să acceseze mai rapid pozele și clipurile video stocate în Google+ de pe web, iPhone, iPad și Android.

Pentru a face acest lucru posibil în cazul aplicației pentru iPhone și iPad, gigantul din Mountain View a publicat pe App Store o actualizare pentru aplicația Google Drive. Versiunea 3.5 a acesteia este disponibilă și aduce, pe lângă includerea pozelor Google+ funcționalitatea Backup automat. Aceasta asigură efectuarea unei copii de rezervă a tuturor pozelor și clipurilor video din Rolă film în propriul tău disc Google, de îndată ce dispozitivul este conectat la Internet. Spre deosebire de prima dintre caracteristici, aceasta din urmă nu este disponibilă de îndată și va fi inclusă în Google Drive abia în săptămânile care urmează.

Pe lângă cele două noutăți, cea mai recentă versiune a Google Drive aduce utilizatorilor de iPhone și iPad o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Legat de prima dintre caracteristicile incluse acum în Drive, Google menționează că utilizatorii de dispozitive cu iOS pot să creeze în Discul meu un dosar Poze Google, pentru organizarea pozelor și a clipurilor video. De asemenea, compania ne spune că în continuare pozele afișate în Drive vor apărea și în Google+ – din păcate, însă, editările imaginilor din Google+ nu sunt sincronizate cu Drive.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a Discului Google, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates, și să atingeți butonul Update din dreptul Google Drive. Dacă nu ați descărcat deja aplicația, o veți putea face acum urmând linkul direct de mai jos:

- Reclamă -