Google Drive 3.5.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

- Publicitate -

Captură de ecran din 2015.04.01 la 20.39.53

În cazul în care folosești atât Discul Google pentru stocarea fișierelor, precum și Google+ pentru stocarea imaginilor și a clipurilor video, atunci Google are o veste bună pentru tine. La începutul acestei săptămâni, gigantul din Mountain View a anunțat implementarea compatibilității discului Google cu funcționalitatea Poze Google+, permițând astfel utilizatorilor să acceseze mai rapid pozele și clipurile video stocate în Google+ de pe web, iPhone, iPad și Android.

Pentru a face acest lucru posibil în cazul aplicației pentru iPhone și iPad, gigantul din Mountain View a publicat pe App Store o actualizare pentru aplicația Google Drive. Versiunea 3.5 a acesteia este disponibilă și aduce, pe lângă includerea pozelor Google+ funcționalitatea Backup automat. Aceasta asigură efectuarea unei copii de rezervă a tuturor pozelor și clipurilor video din Rolă film în propriul tău disc Google, de îndată ce dispozitivul este conectat la Internet. Spre deosebire de prima dintre caracteristici, aceasta din urmă nu este disponibilă de îndată și va fi inclusă în Google Drive abia în săptămânile care urmează.

Pe lângă cele două noutăți, cea mai recentă versiune a Google Drive aduce utilizatorilor de iPhone și iPad o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Legat de prima dintre caracteristicile incluse acum în Drive, Google menționează că utilizatorii de dispozitive cu iOS pot să creeze în Discul meu un dosar Poze Google, pentru organizarea pozelor și a clipurilor video. De asemenea, compania ne spune că în continuare pozele afișate în Drive vor apărea și în Google+ – din păcate, însă, editările imaginilor din Google+ nu sunt sincronizate cu Drive.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a Discului Google, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates, și să atingeți butonul Update din dreptul Google Drive. Dacă nu ați descărcat deja aplicația, o veți putea face acum urmând linkul direct de mai jos:

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

oneSafe este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

Este vineri, sfârșit de săptămână, ceea ce înseamnă că Apple a actualizat pagina cu recomandări din versiunea...

Apple a actualizat Pages, Numbers și Keynote cu noutăți pentru iOS 16 și macOS Ventura

La numai o zi distanță de lansarea iOS 16.1 și a primelor versiuni publice de iPadOS 16...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.