Apple Watch a fost expus în magazinele Apple, iar clienții s-au așezat la cozi pentru a-l admira (Galerie foto)

0
82

CCMKzJxVEAEskbX

Ziua de vineri a început de câteva ore în Australia, China, Hong Kong sau Japonia, ceea ce înseamnă că Apple și-a deschis magazinele din aceste țări și permite deja clienților să vadă și testeze Apple Watch. Și chiar dacă noua conducere a magazinelor Apple nu dorește să vadă cozi în fața Apple Store-urilor cu ocazia acestei lansări, clienții dornici să vadă și dacă se poate chiar să încerce un Apple Watch s-au așezat la cozi destul de lungi încă dis de dimineață.

Astfel, pe Twitter și Instagram au ajuns să fie postate o mulțime de imagini care ne prezintă nu doar cozile formate în fața magazinelor din țările în care acestea s-au deschis deja, ci și Apple Watch-urile expuse în interiorul lor și chiar modul în care decurge procesul de testare a lor.

În toate cele nouă țări care fac parte din primul val de lansare (Australia, Canada, China, Germania, Franța, Japonia, Hong Kong, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii) au fost expuse deja două tipuri de mese noi dedicate Apple Watch. Dacă unele afișează sub o bucată de sticlă, pe două rânduri, Apple Watch-urile de 38 mm și 42 mm din toate colecțiile, celelalte afișează doar Apple Watch-uri Sport și din oțel, precum și detalii despre ele pe tablete iPad. Spre deosebire de primele, cele din urmă permit clienților să atingă ceasurile, dar nu și să le pună pe mână.

Apple Watch Try-on happening now. Space Gray Sports edition (42mm). #apple #applewatch #sport #melbourne #australia

A video posted by Justyn K. Photography (@justynk) on

Pentru a testa un Apple Watch, clienții Apple trebuie să își facă o programare online, însă aceasta va fi posibilă abia după ce Apple magazinul Apple Store Online va fi redeschis. Momentan, Apple permite testarea ceasurilor în ordinea în care clienții s-au așezat la coadă.

La momentul scrierii acestui articol, magazinele Apple din Europa (Germania, Franța și, ceva mai târziu, Marea Britanie) sunt pe punctul de a se deschide, așa că dacă locuiți aici și vreți să încercați un Apple Watch, puteți deja să mergeți și să vă așezați la rând în fața unui Apple Store.

Apple Watch. #applewatch

A video posted by MEN’S NON-NO (@mensnonnojp) on

- Reclamă -