Apple publică o secțiune cu aplicații, cărți și cursuri pentru Ziua Pământului 2015

0
403

Captură de ecran din 2015.04.21 la 08.12.02

La numai câteva ore după ce a publicat raportul pe 2015 privind responsabilitatea față de mediul înconjurător și progresele făcute de-a lungul anului 2014 în direcția reducerii propriului impact asupra mediului, compania Apple a mai adăugat de dimineață o secțiune nouă pe App Store prin care prezintă utilizatorilor conținut care să le prezinte modalități prin care și ei să poată ocroti pământul. Secțiunea poartă numele Ziua Pământului 2015 și vine cu numai o zi înainte de ziua internațională a planetei, care va avea loc anul acesta miercuri, pe 22 aprilie.

Noua secțiune cu conținut promovat de compania Apple evidențiază o serie de articole care pot contribui la creșterea responsabilității tuturor utilizatorilor față de mediu, dar care ar putea să îi determine să trăiască o viață mai „verde” și să folosească tot mai puțin hârtia. Secțiunea este disponibilă inclusiv pe App Store România, iar în cazul nostru include o selecție de 8 aplicații interesante, precum și cărți (în limba engleză) și un număr mare de cursuri iTunes U publicate de profesori sau universități de renume.

Tot conținutul promovat este pus sub câteva fraze prin care compania Apple dorește să evidențieze devotamentul său față de mediul înconjurător și care au mai fost rostite și la începutul unui clip video pe această temă, care a fost publicat ieri:

[pull_quote_center]Angajamentul Apple față de mediu începe pe loc. Noi facem tot posibilul să creăm nu doar cele mai bune produse din lume, ci și cele mai bune produse pentru lume. Iar în ultimul an, am făcut progrese semnificative cu proiectele care sunt concentrate pe energia regenerabilă și protejarea pădurilor. Descoperă cum vom lăsa lumea mai bună decât am găsit-o.[/pull_quote_center]

Colecția cu aplicații, cărți și cursuri pentru Ziua Pământului 2015 poate fi accesată  de pe App Store, fiind promovată în secțiunea Recomandate.

- Reclamă -