Aplicațiile Microsoft Office pentru iPhone și iPad au fost actualizate. PowerPoint este disponibilă și pe Apple Watch

0
219

Captură de ecran din 2015.04.21 la 07.51.06

Compania Microsoft a publicat în cursul nopții trecute câte o actualizare mai mult sau mai puțin importantă pentru fiecare dintre aplicațiile care fac parte din suita Office pentru iPhone și iPad. Word, Excel și PowerPoint sunt disponibile acum în versiuni noi pe care le vei putea descărca de pe App Store pentru a beneficia de noutățile pe care le aduc ele.

Cea mai minoră dintre cele trei actualizări este aparent actualizarea adusă Microsoft Word, versiunea 1.8 pentru iPhone și iPad adusă acestei aplicații aducând, potrivit Microsoft, nimic mai mult decât unele corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor. Pe lângă noutatea pe care o aduce și Microsoft Word, versiunea 1.8 a aplicației Microsoft Excel pentru iOS oferă utilizatorilor de iPhone posibilitatea de a crea și edita comentariile din foile de calcul.

La final, cea mai importantă actualizare primită astăzi a fost adusă aplicației Microsoft PowerPoint, care este începând de acum disponibilă nu doar pe iPhone și iPad, ci și pe Apple Watch. Versiunea pentru ceas a aplicației se va numi PowerPoint Remote și va permite controlarea prezentărilor redate pe iPhone. Vorbim despre o aplicație intuitivă, care permite începerea rapidă a prezentării și oferă o navigare facilă către diaporamele anterioare și următoare. Mai mult, aplicația afișează pe ecranul ceasului timpul trecut de la începerea prezentării, numărul diaporamei actuale și numărul total de diaporame. De asemenea, versiunea 1.8 a aplicației PowerPoint aduce utilizatorilor o serie de corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a celor trei aplicații pentru iPhone și iPad va trebui să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul lor. Dacă doriți să le încercați și nu le-ați descărcat încă pe iPhone sau iPad, atunci le veți putea încerca acum urmând linkurile directe de mai jos:

 

  • Microsoft Word pentru iPad și iPhone – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft Excel pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft PowerPoint pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

 

- Reclamă -