Apple anunță ora la care vor începe precomenzile pentru Apple Watch

0
400

Încă de prezentarea Apple Watch de pe 9 martie, compania Apple a anunțat că pe data de 10 aprilie ceasul nu doar că va putea fi testat de oricine în magazinele sale, ci și că tot atunci va începe sesiunea de precomenzi pentru dispozitiv. Ceea ce a omis compania americană să spună celor dornici să fie siguri că sunt printre primii care vor avea ceasul pe 24 aprilie este ora la care va începe sesiunea de precomenzi. O actualizare a paginii Apple Watch din magazinul online al companiei americane aduce și această clarificare.

apple watch precomenzi

Potrivit Apple, precomenzile pentru Apple Watch vor începe vineri, 10 aprilie, la ora locală 0:01 pe Coasta de Vest a SUA. Aceasta este, de fapt, ora obișnuită la care Apple dă startul sesiunilor de precomenzi, iar dacă va păstra tradiția, atunci gigantul din Cupertino va închide magazinul cam cu 4 ore înainte pentru a face toate pregătirile necesare.

Partea interesantă este că sesiunea de precomenzi va începe simultan în toate țările care fac parte din primul val de lansări, ceea ce înseamnă că nimeni nu va mai fi privilegiat. Dacă în Statele Unite ale Americii și în Canada precomenzile încep imediat după miezul nopții, în Europa vor începe de dimineață. În Marea Britanie, spre exemplu, sesiunea de precomenzi a Apple Watch va începe la ora locală 8:01, iar în Germania și Franța la ora locală 9:01. Deși în România sau în alte țări din Europa nu va fi disponibil la precomandă ceasul pe data de 10 aprilie și nici lansat pe 24, trebuie să știți că dacă ar începe și la noi precomenzile, atunci ora locală ar fi ora 10:01.

Compania Apple va permite efectuarea de precomenzi atât de pe site-ul său web, cât și din aplicația Apple Store pentru iPhone și iPad. Plasarea unei comenzi din aplicație va fi probabil o soluție mai bună, deoarece store.apple.com de regulă cade sau devine foarte lent în astfel de momente.

Aceia dintre voi care sunteți rezidenți într-una dintre cele 10 țări în care va fi lansat Apple Watch inițial (sau veți fi acolo pe data de 10 a acestei luni) și vă doriți să testați ceasul trebuie să știți că programările pentru o vizită în magazinele Apple vor începe tot vinerea viitoare (spre deosebire de celelalte produse Apple, Apple Watch nu va putea fi atins și încercat fără programare).

Prețul Apple Watch va încee de la 399 € pentru modelul sport, 599 € pentru modelul din oțel inoxidabil și 11.000 € pentru modelul din aur de 18 carate. Toate unitățile precomandate începând cu data de 10 a lunii aprilie vor fi livrate începând cu data de 24 a aceleiași luni.

- Reclamă -