iPhone 6s urmează să aibe Force Touch și să fie disponibil pe roz

0
993

După ce a inclus-o în ecranul Apple Watch și în trackpadul noilor MacBook cu ecran Retina și MacBook Pro cu ecran Retina de 13 inchi, compania Apple urmează să implementeze tehnologia Force Touch și în viitoarele modele de iPhone, scrie The Wall Street Journal într-un articol care acoperă mai multe detalii interesante despre iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Noua tehnologie pentru ecran permite dispozitivului să facă diferența dintre o atingere ușoară și o apăsare fermă, astfel că iOS ar putea cunoaște tot din toamnă și câteva gesturi noi.

iphone 6s auriu

Trecând mai departe, sursele citate de cunoscuta publicație americană nu se așteaptă ca Apple să facă cine știe ce modificări importante în generațiile viitoare. Ele susțin că dispozitivele iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor păstra diagonalele de 4,7 inchi, respectiv 5,5 inchi pentru ecran, în timp ce rezoluția va fi una „similară”. O noutate pe care însă o pregătește Apple este legată de culorile în care vor fi disponibile noile terminale iPhone. După ce a inclus auriul odată cu lansarea iPhone 5s, Apple urmează să includă rozul odată cu lansarea iPhone 6s. Astfel, dispozitivele din noua generație vor fi disponibile în 4 culori: argintiu, gri stelar, auriu și roz (cea mai nouă culoare ar putea fi adăugată pentru a se potrivi cu aurul roz din care este produsă carcasa anumitor modele de Apple Watch Edition).

Producția componentelor noilor dispozitive iPhone ar putea să înceapă în luna mai. Cu toate acestea, trebuie să notăm și ceea ce spune The Wall Street Journal, anume că Apple testează multiple tehnologii și designuri, care în final ajung să nu fie implementate în produsele de serie.

Cât despre Force Touch, aceasta este o tehnologie despre care se zvonește de mult timp că va fi implementată de către Apple în iPhone 6s și iPhone 6s Plus. De aceea, nu ar trebui să ne surprindă dacă noile iPhone-uri vor avea ca și caracteristică principală această tehnologie, așa cum iPhone 5s a avut Touch ID, iar iPhone 4s a avut-o pe Siri.

- Reclamă -