Apple Watch Edition și câteva dintre beneficiile aduse celor care își permit să plătească peste 10.000 € pentru a-l achiziționa

- Publicitate -

Captură de ecran din 2015.03.30 la 11.15.55

Așa cum era de așteptat de la un produs cu un preț de peste 10.000 €, Apple va oferi clienților care cumpără Apple Watch Edition o serie de beneficii suplimentare pe care le oferă deja celor care își cumpără un ceas din colecțiile mai accesibile. Iar acest tratament preferențial pentru clienții cu buget mai mare nu se rezumă doar la timpul pe care ei îl vor putea petrece pentru a testa ceasul, ci și la alte câteva aspecte, așa cum ne prezintă Mark Gurman într-un nou articol.

Citând din nou surse din cadrul magazinelor companiei Apple, Gurman scrie că atunci când un consumatori interesat să cumpere un Apple Watch Edition intră în magazinul Apple, el/ea nu va trebui să aștepte deloc până când va veni la el un expert al companiei, care îi va oferi o „călătorie” personalizată de la începutul programării și până la sfârșit. Timpul de testare pe care clientul îl va avea va fi de 30 de minute, și nu de un sfert de oră, ca și în cazul modelelor de Apple Watch din colecțiile inferioare, iar procesul de cumpărare poate să dureze până la o oră. Clienții Apple Watch Edition nu vor trebui să aștepte nici după ce au cumpărat ceasul, ei beneficiind de aceeași prioritate și pentru asistența ulterioară.

Atunci când se programează și merg în magazin să testeze ceasul, clienții interesați de Apple Watch Edition vor avea posibilitatea de a testa unul sau maxim două modele din această colecție. În cazul în care se dorește testarea a încă unui ceas din aur, angajații vor trebui să evalueze sumar riscul în momentul respectiv de a fi furate, înainte de a scoate și al treilea Apple Watch din aur. Apple s-a mai gândit și la acea situație în care clientul ar dori să compare un Apple Watch din aur cu unul din aluminiu și/sau cu unul din oțel inoxidabil. În acest caz, expertul va putea să cheme un angajat din magazin să aducă o serie de Apple Watch-uri din cele două colecții într-o cutie.

Pentru testarea ceasurilor din aur de 18 carate, magazinele Apple în care vor fi comercializate vor fi dotate cu mese speciale și scaune, precum și suporturi similare celor pe care le găsești în bijuterii. Dacă, clientul Apple Watch Edition va decide să cumpere ceasul, lui îi vor fi oferite două modalități de configurare a dispozitivului – în magazin, sub îndrumarea aceluiași expert sau prin intermediul unui serviciu online numit Virtual Personal Setup. Acest serviciu din urmă va fi oferit atât clienților Apple Watch Edition, cât și celor care își cumpără un ceas din colecția Apple Watch (modelul din oțel inoxidabil) și oferă clienților posibilitatea de a face o video conferință de acasă cu un angajat Apple, care îi va ajuta să învețe cum se folosește ceasul. În plus, clienții ceasului din aur vor primi acces la asistență telefonică dedicată disponibilă 24/7 timp de doi ani.

Cât despre disponibilitatea ceasului, trebuie să știm că modelele din colecția de aur vor fi oferite inițial doar în piețele mari și gradual va fi extinsă disponibilitatea lor și în restul magazinelor. De fapt, Apple a și spus că Apple Watch Edition va fi disponibil în număr limitat, doar la unele dintre magazinele companiei.

Așadar, Apple oferă celor cu dare de mână o serie de beneficii de care nu se vor bucura cei care cheltuie doar 400-450 € pe ceas și, în mare parte, nici cei care cheltuie până în 1.200 € pe acest dispozitiv inteligent. Cu toate acestea, în afară de carcasa turnată în acest metal prețios, Apple Watch Edition nu va aduce utilizatorilor funcționalități suplimentare față de modelele mai ieftine.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

Sugestii de articole

Apple a lansat iOS 16.1.2 pentru iPhone – iată noutățile

iOS 16.1.2 a fost lansat miercuri seară pentru utilizatorii de iPhone. Cea mai recentă versiune a sistemului...

iOS 16.2 beta 4 și iPadOS 16.2 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat joi seară iOS 16.2 beta 4 și iPadOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785FaniÎmi place
10,899CititoriConectați-vă
361CititoriConectați-vă
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV HD și Apple TV 4K

Apple a lansat tvOS 16.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la...

macOS 13.1 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.1 beta 4 a fost lansat joi seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la două...

watchOS 9.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat joi seară watchOS 9.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua actualizare sosește la două săptămâni distanță de watchOS 9.2 beta...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.