Apple va lansa iPhone-uri cu ecrane de 4, 4,7 și 5,5 inchi în 2015

0
2082

iphone 6 plus 5s

Dacă din 2013 încoace ne-a obișnuit cu lansarea anuală a două modele noi de iPhone (întâi iPhone 5s și iPhone 5c, iar apoi iPhone 6 și iPhone 6 Plus), în 2015 va lansa nu mai puțin de trei noi smartphone-uri, susțin cei de la DigiTimes. Citând surse, site-ul web ne spune că pe lângă noile modele de iPhone 6s cu ecran de 4,7 inchi și iPhone 6s Plus cu ecran de 5,5 inchi, compania Apple va lansa un iPhone cu ecran de 4 inchi, ducând astfel mai departe tradiția lansării unui iPhone cu ecran mic, dar potrivit pentru mulți utilizatori.

Despre iPhone-ul cu ecran de 4 inchi (adică la fel de mare ca și cel al iPhone 5, 5s și 5c), DigiTimes ne spune că acesta s-ar putea denumi „iPhone 6c”, ceea ce înseamnă că ar putea prelua câteva dintre caracteristicile predecesorului său lansat în a doua parte a anului 2013. Spre deosebire de iPhone 6s și iPhone 6s Plus, care vor fi produse de Foxconn, 6c-ul urmează să fie produs de Wistron – probabil pentru că Apple nu se așteaptă să aibă o cerere la fel de mare ca și celelalte două.

Oficiali ai Apple au ținut să specifice cu fiecare ocazie că iPhone 6 și iPhone 6 Plus s-au vândut foarte bine, și au atras, probabil datorită ecranelor mai mari, mulți utilizatori de telefoane cu Android. Cu toate acestea, compania știe că încă sunt utilizatori care preferă telefoanele mai mici și pe care i-ar incomoda să aibă mereu cu ei un dispozitiv cu ecran de 4,7 inchi sau 5,5 inchi.

În trecut au mai apărut informații potrivit cărora Apple va lansa un nou iPhone cu ecran de 4 inchi în anul 2015. Desigur, chiar dacă în cele din urmă nu ar face acest lucru, compania oricum va comercializa până la jumătatea anului 2016 iPhone 5s.

- Reclamă -