TripAdvisor 9.6 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
77

Una dintre cele mai grozave aplicații pe care le poți descărca de pe App Store pentru a obține informații despre locațiile în care călătorești, punctele de interes pe care trebuie să le vizitezi, restaurantele la care trebuie să mănânci, hotelurile la care să te cazezi și zborurile pe care să le iei este TripAdvisor. Această aplicație este disponibilă de ani buni pe App Store, într-o versiune pentru iPhone și iPad, iar în cursul weekendului trecut a primit o actualizare importantă mai ales pentru utilizatorii care folosesc telefoane Apple.

tripadvisorVersiunea 9.6 a aplicației include pe terminalele iPhone o pagină de prezentare a orașelor complet redesenată. Această pagină are acum un aspect mai plăcut și oferă imagini, o scurtă descriere a orașului selectat, hărți și posibilitatea de a găsi acolo diferite puncte de interes (cum ar fi hoteluri, restaurante, atracții turistice, etc.). Pe lângă aspectul diferit și descrierile ce te ajută să te familiarizezi cu orașele căutate, noua versiune a aplicației TripAdvisor îți va permite să planici zilele de excursie căutând orașe din aproprierea destinației selectate. Separat de noutățile care privesc orașele, noua versiune a aplicației include modificări importante și pentru paginile de plecare de la hotel.

Utilizatorii de iPhone și iPad pot efectua actualizarea la versiunea 9.6 a aplicației TripAdvisor fie accesând pagina Updates a App Store, fie urmând linkul direct de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.