O nouă husă creată pentru iPad Pro este prezentată în câteva imagini

0
108

Site-ul web francez Nowhereelse a publicat în weekend o serie de noi imagini care ne prezintă o altă husă creată cel mai probbail după dimensiunile, designul și specificațiile viitoarei tablete iPad Pro, cu ecran de 12,9 inchi. Această husă de culoare neagră creată pentru a proteja carcasa spate a tabletei și rama are o serie de decupaje pentru butoanele de control a volumului, microfonul de deasupra lor (care înlocuiește, la fel ca și la iPad Air 2, comutatorul pentru volum), camera iSight, precum și pentru butoanele de adormire/trezire și conectorul Lightning.

Spre deosebire de o carcasă prezentată luna trecută, cea mai recentă nu are decupaje în partea de sus și în partea de jos pentru cele patru difuzoare ale tabletei, însă acest lucru se datorează formei carcasei, care lasă părțile superioară și inferioară expuse. iPad Pro va fi prima tabletă a companiei Apple care va avea câte două difuzoare pe rama de sus și pe cea de jos, îmbunătățind experiența stereo.

O altă deosebire față de aceeași carcasă de luna trecută este că husa pozată acum nu are un decupaj pe partea laterală stângă. Acea carcasă avea un mic decupaj în zona de mijloc a unei zone în care tabletele iPad nu au avut niciodată vreun buton, trezind astfel o serie de speculații.

Această a doua husă de protecție care provine de la un producător chinez de accesorii pentru dispozitivele Apple este comparată și cu un model de husă similar pentru iPad Air 2. Puse una lângă cealaltă, husele ne arată cât de mare va fi iPad Pro față de iPad Air 2 sau celelalte modele de iPad. Desigur, am fi putut înțelege mai bine diferențele, dacă producătorul de accesorii ar fi specificat dimensiunile husei create pentru tableta iPad Pro cu ecran de 12,9 inchi.

Cum momentan nu și-au făcut apariția prea multe componente ale iPad Pro, aceste huse sunt singurele elemente care nu doar că oferă o confirmare clară a faptului că Apple intenționează să lanseze o tabletă mai mare decât cea de 9,7 inchi comercializată în prezent, ci și că designul acesteia va fi împrumutat de la actualele modele.

- Reclamă -