Iată câteva imagini din interiorul unei clădiri Apple din Israel

0
507

În primăvara anului trecut, prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, vizita campusul companiei Apple din Statele Unite ale Americii cu scopul de a se întâlni cu directorul general al gigantului american, Tim Cook. Chiar dacă de la acea întâlnire nu au apărut informații cu privire la discuțiile avute de cei de la Apple cu oficialii israelieni, acum încep să iasă la suprafață rezultatele acelor negocieri purtate probabil de Tim Cook cu Netanyahu.

Săptămâna aceasta, compania Apple va deschide o clădire de birouri în Israel, iar la inaugurarea sa se zvonește că va participa chiar și directorul general Tim Cook. Această clădire urmează să găzduiască 800 de persoane într-un spațiu de peste 16.000 de metri pătrați.

Deși Tim Cook nu a sosit încă în Israel să inaugureze noua clădire a Apple și să se întâlnească, cu fostul președinte al republicii, Shimon Peres, în cursul zilei de astăzi site-ul web israelian GSM-Israel a publicat o serie de imagini care ne prezintă câteva dintre încăperile clădirii de birouri a Apple.

Chiar dacă nu vedem nimic spectaculos întrucât birourile Apple din întreaga lume, precum și facilitățile, sunt aceleași, destul de rar apar pe Internet imagini din sedii ale companiei Apple.

Noua clădire din orașul israelian Herzliya este prima de acest tip pe care Apple a ridicat-o în țara din Orientul Mijlociu. Însă nu este și prima investiție majoră a companiei de aici. În  trecut, Apple a mai cumpărat companii precum Anobit și PrimeSense, iar posibilul acord semnat de Cook și prim-ministrul israelian ar putea aduce și alte investiții majore ale Apple în această țară (compania ar putea deschide aici chiar și magazine).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.