The Sims 4 este acum disponibil pe Mac

0
1473

Lansat în luna septembrie din 2014 în versiunea pentru PC-urile cu Windows, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale EA din ultimii ani, The Sims 4, este acum disponibil și într-o versiune pentru Mac OS X, după cum ni s-a promis încă de la începutul anului de către dezvoltatorul său.

The Sims 4 respectă elementele care au făcut această serie consacrată, solicitând utilizatorilor să creeze și să controleze viețile personajelor virtuale. Obiectivul jocului este de a îndruma pas cu pas personajele în viețile lor, a le ajuta să avanseze în carierele lor, de a stabili relații sentimentale între ele, construi case, deci de a atinge tot felul de țeluri pe care le ai și în viața reală.createasim-800x500

Noul joc EA începe cu crearea unui personaj Sim. Utilizatorii au la dispoziție atât o opțiune de a crea în mod aleatoriu personajul, cât și una de a-l personaliza după bunul plac. Iar opțiunile disponibile sunt avansate și foarte numeroase (de la trăsăturile faciale și până la vestimentație, poți personaliza totul la caracterul tău). Trebuie specificat că pe lângă trăsăturile fizice, utilizatorii pot modifica personalitatea persoanelor din joc, precum și aspirațiile lor (pot alege ca personajul să își dorească să aibă o familie mare, să ajungă cât mai sus în societate, etc.).

După crearea personajului, utilizatorii vor trebui să aleagă o casă în care doresc să îl mute și din care să înceapă. După ce ai selectat casa, tu poți să alegi ce și cum dorești să fie personajul. El poate să stea toată ziua acasă și să se uite la TV sau poate să își caute de lucru și să urmeze o carieră. De asemenea, va trebui mereu să urmărești realizările propuse de joc și să încerci să le îndeplinești. Aceste realizări sunt personalizate în funcție de relațiile personajului, obiectivele sale sau personalitate (și pot fi uneori banale: să vorbești cu un prieten sau să cumperi un articol pentru locuință).sims4house-800x500

De fapt, jocul se concentreză în jurul îndeplinirii obiectivelor prezentate, câștigului de bani, crearea unor familii și avansării în carieră și viață a sim-ului. Iar tu va trebui să ai grijă de toate acestea, precum și de alte trei elemente… igiena, alimentația și somnul personajului ales.

The Sims 4 vine și cu o vastă comunitate online de unde poți descărca anumite articole, cum ar fi case sau camere create de alți utilizatori, și unde vei putea să îți încarci propriile tale realizări din joc. Pentru că da, și în Sims 4 ai posibilitatea de a-ți crea și personaliza casele, însă într-un mod mai intuitiv decât până acum.sims4gallery-800x500

Jocul The Sims 4 a primit deja criticile multor utilizatori care cunosc și joacă această serie de ani buni din cauza unor lipsuri. Din păcate, în procesul de pregătire al schimbărilor majore, cei de la EA Games au omis mai multe elemente populare din joc. Ei au promis însă că le vor include în actualizările viitoare, iar de la lansarea jocului în versiunea pentru PC și până în prezent au fost adăugate multe dintre ele.

The Sims 4 vine și cu pachete suplimentare pecare utilizatorii le pot cumpăra pentru a se bucura de funcționalitate mai extinsă. Singurul disponibil momentan este Outdoor Retreat, care include vacanțe, noi zone de exploatat și noi abilități de descoperit pentru personaje.

În ceea ce privește disponibilitatea jocului, el poate fi descărcat gratuit de către cei care au cumpărat deja versiunea pentru PC, ceilalți trebuind să plătească pe platforma Origin 39,99$ pentru a-l cumpăra în versiunea standard sau 46,66$, în versiunea deluxe. Iar dacă ai început jocul pe PC și vrei să îl continui pe Mac, trebuie să știi că acest lucru este posibil printr-un disc USB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.