Cunoscutul serviciu de streaming audio Muzică Play Google pe care gigantul din Mountain View l-a lansat pentru a concura, printre alții, cu Apple și al său iTunes Radio, este disponibil printr-o aplicație oficială pe App Store încă din 2013 și, de anul trecut, se adresează inclusiv utilizatorilor din România care vor să asculte muzică nelimitată, fără a o descărca.

Aplicația oficială a serviciului Muzică Google Play pentru dispozitivele iPhone a fost actualizată miercuri dimineață de către compania din Mountain View, versiunea 2.0.3828 a acesteia aducând două noutăți importante pentru toată lumea. În primul rând, pentru prima dată, aplicația este disponibilă în format universal pentru iPhone și iPad, ceea ce înseamnă că și utilizatorii de tablete se vor bucura de o interfață optimizată pentru ecranele mari, care face mai plăcută descoperirea de muzică nouă.

Separat de optimizările pentru ecranele mari, versiunea 2.0.3828 introduce o altă noutate grozavă pentru utilizatori: „designul material”. Specific celei mai recente versiuni de Android, 5.0, acest design îmbracă întreaga aplicație Muzică Google Play, făcând-o să arate mai modern și mai plăcut. Odată cu această nouă linie de design, paginile artiștilor și albumelor arată mai bine, incluzând descrieri, experiența paginii În redare a fost îmbunătățită și alte câteva îmbunătățiri au fost efectuate pretutindeni.

La final, versiunea 2.0 a aplicației Muzică Google Play aduce o mulțime de îmbunătățiri pentru streaming și o funcționalitate de arhivare automată pentru a face redarea de muzică mai rapidă și stabilă.

Actualizarea la versiunea 2.03828 a aplicației Muzică Google Play/GooglePlay Music pentru iPhone și iPad poate fi efectuată din pagina Updates a App Store sau urmând linkul direct de mai jos:

  • Google Play Music pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.