Aplicațiile Microsoft Office pentru iPhone și iPad au fost actualizate

0
101

O actualizare lansată astăzi de către Microsoft pentru suita de aplicații de productivitate Office adresată dispozitivelor iPhone și iPad aduce utilizatorilor o noutate cât se poate de importantă.Photo-Feb-17-7-24-18-AM-800x698

Dacă ai făcut actualizarea la iOS 8 pe iPhone sau iPad, folosești iCloud Drive și una dintre aplicațiile Word, Excel sau PowerPoint, atunci te vei bucura să auzi că, pe lângă obișnuitele corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor, versiunea 1.6 a aplicațiilor include compatibilitate cu servicul Apple. Asta înseamnă că începând de acum vei putea să deschizi și să salvezi în iCloud documentele la care lucrezi în oricare dintre cele trei aplicații. Secțiunea „Places” va fi, potrivit companiei Microsoft, locul de unde vei putea deschide și edita documentele stocate în iCloud și compatibile cu formatul uneia dintre cele trei aplicații (tot aici vor fi stocate și fișierele Word, Excel sau PowerPoint salvate în iCloud).

Partea bună este că noua opțiune de stocare este disponibilă și pentru utilizatorii care nu au optat pentru un abonament Office365. Cu toate acestea, trebuie făcută mențiunea că nu toate documentele din iCloud Drive vor putea fi deschise în Word, Excel sau PowerPoint, unele formate de fișiere nefiind acceptate de aceste aplicații (cum ar fi formatele fișierelor salvate din TextEdit).

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.6 a aplicațiilor Word, Excel și PowerPoint pentru iPhone și iPad, va trebui să accesezi App Store și să selectezi opțiunea Updates>Update All sau să urmezi fiecare dintre linkurile directe de mai jos:

  • Microsoft Word pentru iPad și iPhone – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft Excel pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft PowerPoint pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
- Reclamă -