Tastatura Fleksy pentru iPhone și iPad este disponibilă în versiunea 5.2 – iată noutățile

0
175

Compania Fleksy publicat la acest sfârșit de săptămână o actualizare importantă pentru tastatura oferită utilizatorilor de iPhone și iPad, care au instalat iOS 8 pe propriile dispozitive. Tastatura terță care a bătut multiple recorduri aduce utilizatorilor o mulțime de extensii și teme, precum și noi funcționalități.

În primul rând, versiunea 5.2 a aplicației Fleksy aduce utilizatorilor pachetul cu trei teme animate, Energy, precum și extensia Hotkey ce permite adăugarea unui rând cu taste ce pot fi personalizate pentru lucruri pe care le introduci des, cum ar fi emoji, simboluri sau chiar adrese de e-mail. O altă extensie este Heart Pops care face ca la atingerea fiecărei taste să iasă rapid o pictogramă cu inimă. Trecând mai departe, cea mi recentă versiune a aplicației aduce butonul magic ce permite înlocuirea globului cu emoji, o virgulă sau chiar anularea lui. De asemenea, tastatura oferă un format sensibil la huse ce poate fi activat din Configurări, sincronizare cu iCloud între dispozitive pentru propriile dicționare de cuvinte și un format mai bine optimizat pentru iPhone-urile rotite în modul vedere și iPad-urile în modul portret.

La final, cea mai recentă actualizare a Fleksy oferă îmbunătățiri în privința performanțelor și corecturi de probleme, inclusiv corectarea unei erori care provoca alinierea incorectă a unor taste în unele aplicații.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a tastaturii Fleksy va trebui fie să accesați aplicația App Store, pagina Updates, fie să urmați linkul direct de mai jos:

Notă: Actualizarea este gratuită pentru utilizatorii care au cumpărat deja tastatura.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.