Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Marea Britanie se va alătura companiei Apple

0
111

Renumitul DJ Zane Lowe, care prezintă de mai bine de zece ani una dintre cele mai populare emisiuni de seară la BBC Radio 1, va părăsi postul britanic pentru a se alătura companiei Apple, scrie BBC News. Lowe a câștigat până acum destul de multe premii pentru emisiunea sa la radio și alte producții juzicale, fiind nominalizat la Premiile Grammy de anul acesta pentru rolul pe care l-a avut în scrierea și producerea albumului „In the Lovely Hour”, ce aparține artistului britanic Sam Smith (câștigător a patru Premii Grammy la ediția de anul acesta).

Zane Lowe a declarat, în legătură cu plecarea:

[pull_quote_center]Aș dori să mulțumesc tuturor celor de la Radio 1 pentru susținere și prietenie. Postul mi-a permis să împărtășesc muzică incredibilă cu cei mai tari fani ai muzicii din țară[/pull_quote_center]

Deși DJ-ul neozeelandez nu a spus în mod public că se va alătura companiei Apple, The Guardian scrie că el a părăsit Radio 1 pentru postul primit la Apple care îi va permite să ajute la îmbunătățirea serviciului de streaming audio al companiei – iTunes Radio.

Chiar dacă mai mult sau mai puțin oficial, Lowe va încerca să îmbunătățească mixajele posturilor iTunes Radio, neoficial el ar putea să își aducă aportul la crearea noului serviciu de streaming audio a cărui baze sunt preluate de la Beats Music. Acest serviciu urmează să fie lansat anul acesta și să implice atât brandurile iTunes, cât și Beats.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.