Siri a învățat 6 limbi noi în iOS 8.3 beta 2

0
974

iOS 8.3 va fi o actualizare grozavă care va merita efectuată de către toți utilizatorii de iPhone și iPad. Pe lângă noutățile incluse în actualizarea beta inițială a iOS 8.3, compania Apple a mai inclus câteva caracteristici grozave în cea mai recentă versiune a sistemului de operare. Poate cea mai importantă caracteristică din iOS 8.3 beta 2 – sau la fel de importantă ca și cele 300 de noi caractere emoji – este una legată de Siri.

Da, după ani de așteptare, asistentul virtual personal din iOS a învățat nu mai puțin de 6 limbi și 3 dialecte noi, iar utilizatorii care descarcă actuala versiune beta a iOS 8.3, precum și cei care vor instala versiunea virtuală vor putea vorbi cu Siri în oricare dintre acestea. Și pentru a a opri suspansul, limba română nu se numără printre cele șase limbi noi învățate de către Siri… Noile limbi în care vei putea comunica, cu Siri sunt: rusa, daneza, olandeza, suedeza, thailandeza și turca. De asemenea, Siri cunoaște acum dialectul englez vorbit în India și Noua Zeelandă, precum și dialectul protughez din Brazilia.

Includerea unei bune părți dintre aceste limbi nu este surprinzătoare având în vedere multiplele oferte de locuri de muncă postate de către Apple pe site-ul web propriu în ultimele luni. Desigur, acele oferte de locuri de muncă sugerau faptul că Apple își dorește ca Siri să știe mai multe limbi decât acestea 6 iar fișierele iOS 8.1.2 sugerau că gigantul american o învață pe Siri, în plus, și limba cehă, slovacă și poloneză. Din păcate, până acum nu au apărut informații care să indice că Apple o învață pe Siri și limba română.

Ultima versiune a iOS în care Apple a învățat-o pe Siri noi limbi a fost iOS 6. În iOS 8, însă, compania americană a extins disponibilitatea sistemului de dictare al iOS la o mulțime de limbi, printre care se numără, de această dată, și limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.