Folosești un cont AOL pentru a te autentifica în iTunes? Atunci fă tranziția la un ID Apple până la sfârșitul lunii martie

0
243

Compania Apple a publicat recent un document de asistență pe propriul site web în cadrul căruia le vorbește utilizatorilor care folosesc un nume de utilizator AOL pentru a se loga în iTunes Store, App Store sau iBooks Store. Aceștia sunt anunțați că nu se vor mai putea bucura de această facilitate a iTunes începând cu data de 31 martie. Cu alte cuvinte, dacă nu ai un ID Apple, ci doar un cont AOL, atunci din ultima zi a lunii martie vei pierde complet accesul la contul tău.

Din fericire, compania oferă utilizatorilor afectați de această modificare posibilitatea de a nu-și pierde accesul la conturi prin modificarea numelui de utilizator AOL într-un ID Apple. Această tranziție de la AOL la un ID Apple se face foarte simplu prin autentificarea în aplicația iTunes pentru Mac sau PC cu numele de utilizator AOL. În acel moment, tu vei fi redirecționat automat la pagina de schimbare a numelui de utilizator AOL într-un ID Apple. După parcurgerea pașilor respectivi și crearea ID-ului Apple, tu vei putea folosi în continuare parola de până acum și noul ID pentru a cumpăra / descărca aplicații, melodii, cărți și alt tip de conținut de pe iTunes Store, App Store și iBooks Store, la fel cum o făceai și până acum. Mai mult, noul ID Apple îți va permite să folosești servicii precum iCloud.

Reține că tranziția la ID-ul Apple nu va afecta în vreun fel contul tău AOL sau numele de utilizator, acesta putând fi în continuare folosit pentru autentificarea în serviciile AOL. Ceea ce este afectat este doar contul tău de pe iTunes Store / App Store / iBooks Store.

În cazul în care încă mai folosești un nume de utilizator AOL și facilitatea iTunes introdusă de Apple în 2003, atunci îți recomand ca până pe data de 30 martie să îți modifici acea adresă într-un ID Apple. În caz contrar, toate cumpărăturile efectuate din contul AOL nu vor mai putea fi redescărcate, iar tu vei pierde unele facilități ale App Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.